Με αξιώσεις στην Καλαμαριά

Οι «εκλεκτοί» του Τάκη Γκώνια για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα Πόντου. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Λαδά. 

[googlead][/googlead]

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ποντου, τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4, 15:30). Οι Κρητικοί μετά την επικράτηση σε βάρος του Παναιγιαλείου σαφώς είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά συνεχίζουν να έχουν άμεση ανάγκη από βαθμούς. 

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (3/4), με ένα απρόοπτο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαδά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και προστέθηκε στις απουσίες του επίσης τραυματία, Μανώλη Ροβίθη και του ανέτοιμου, Στέλιου Λαμπάκη. Αντίθετα επιστρέφουν Μπάτζιος και Βογιατζής που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Έτσι οι 18 που θα ταξιδέψουν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (3/4) για την Θεσσαλονίκη είναι οι: Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Αγγελόπουλος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κούρτι, Κάϊπερς, Μανουσάκης, Έφορντ, Σταματάκος, Βογιατζής, Μπάτζιος, Χανιωτάκης, Ιατρούδης.

Last modified onΤρίτη, 03 Απρίλιος 2018 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep