«Πεντακάθαρο πέναλτι…»

Για την φάση με τον Σταματάκο στο φινάλε του αγώνα με την Δόξα Δράμας μίλησε ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια στον Εργοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης. 

[googlead][/googlead]

Ο Εργοτέλης στερήθηκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας, σύμφωνα με τον Αντώνη Ανδρουλάκη. Ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην φάση του 93’ και την ανατροπή του Σταματάκου μέσα στην περιοχή κάνοντας λόγο για πεντακάθαρο πέναλτι αλλά και στην χαμένη ευκαιρία του Έφορντ στο 30’. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Δόξα Δράμας για τη νίκη. Η δική μας ομάδα ήταν κυρίαρχη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε να παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η ομάδα δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, παρόλα αυτά δημιουργήσαμε δυο μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με τον δικό μας τρόπο.

Η χαμένη ευκαιρία που είχαμε με τον Έφορντ στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ στο τέλος δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι, όπου αν το παίρναμε το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό».

Για το γεγονός ότι όταν δέχεται γκολ ο Εργοτέλης παθαίνει «μπλακ άουτ»:

«Όλες οι ομάδες κοιτάζουν να κερδίσουν με τον δικό τους τρόπο ένα παιχνίδι. Όλοι μας οι αντίπαλοι πλην της Παναχαϊκής όταν πετύχουν το γκολ κάθονται πίσω και παίζουν άμυνα και έτσι δεν είναι εύκολο να τις διασπάσεις. Εμείς σε όλα μας τα παιχνίδια παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτός δεν αλλάζει. Δεν κοιτάζουμε όταν σκοράρουμε ένα γκολ να το διαφυλάξουμε αλλά προσπαθούμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Αυτή είναι η νοοτροπία του προπονητή της ομάδας κ. Γκώνια.

Επίσης αυτό που μας ενοχλεί είναι όταν οι ομάδες που προηγούνται κάνουν εσκεμμένα καθυστερήσεις για να περάσει ο χρόνος. Εμείς δεν κάνουμε ποτέ καθυστερήσεις ακόμα και αν κερδίζουμε».

Από την πλευρά του ο Ζαν Κούρτι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα, πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα θέλω να πω περαστικά στον συμπαίκτη μου Μανώλη Ροβίθη για τον τραυματισμό του.

Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Εργοτέλη για την στήριξη στο πρόσωπο μου και τρίτον τον προπονητή της ομάδας Τάκη Γκώνια. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Μας έλειπε μόνο το γκολ από αυτό το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης έχει αποδείξει ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: Prismamnews.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep