Στη 18άδα του... τελικού ο Οικονόμου

Νέο πρόσωπο ο Κώστας Οικονόμου στην αποστολή του Εργοτέλη για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Ο Κώστας Οικονόμου -που εντάχθηκε στο ρόστερ του Εργοτέλη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με ικανότητα να αγωνιστεί και ως στόπερ και ως αμυντικός μέσος- είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή των Κρητικών εν όψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα τη Δευτέρα στο «Ελ Πάσο» (26/2, 15:00).

Αντίθετα εκτός 18άδας έμεινε πάλι ο νεοαποκτηθείς Αλμπερτ Μπρους, αλλά και οι Τζόζεφ Έφορντ (δεν έχει σκοράρει σε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ο Αμερικανός επιθετικός) και Νίκος Πάτας. Στη 18άδα δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Χανιωτάκης, Δουλγεράκης, Κούρτι, Κυριακίδης, Κυριαλάνης και Λαμπάκης.

Την αποστολή -που αναχωρεί την Κυριακή (25/2) για Αθήνα- απαρτίζουν οι: Λαδάς, Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Μπούζας, Κάιπερς, Σταματάκος, Μανουσάκης, Οικονόμου, Βογιατζής, Αγγελόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάκης Γκώνιας επιστρέφει ως αντίπαλος στην Καλλιθέα στην οποία είχε θητεύσει την περσινή σεζόν με απολογισμό 1-0-4 στο πρωτάθλημα και 1-0-2 στο κύπελλο.

Ζητούμενο για τον Βοιωτό κόοουτς είναι να πληγώσει την πρώην ομάδα του, αφού και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Κρητικοί προέρχονται από δύο σερί ήττες (3-2 στο Αιγίνιο, 0-2 από Τρίκαλα) και θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέματα σε μία προσπάθεια να ψαλιδίσουν τη διαφορά (-5) από τη σωτήρια 12η θέση.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep