Μπρους, ο τέταρτος…

Την απόκτηση του Άλμπερτ Μπρους ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τον Γκανέζο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους. 

[googlead][/googlead]

Την τέταρτη και τελευταία προσθήκη του Εργοτέλη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αποτελεί ο Άλμπερτ Μπρους (είχαν προηγηθεί οι Τσέλιος, Νικολακάκης και Οικονόμου). Οι Κρητικοί την Τετάρτη (7/2) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονο Γκανέζου πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, την οποία σας είχε προαναγγείλει το FL News από τις 23 Ιανουαρίου.  

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη. Γνωρίζω το πρωτάθλημα της Football League και τις δυσκολίες του. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνει μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Ανυπομονώ ν αγωνιστώ. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες για να πάρει η ομάδα μας αυτό που της αξίζει».

Ο Μπρους είχε φέτος 13 συμμετοχές με τον Παναιγιάλειο, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 κατέγραψε 9 συμμετοχές. Τέθηκε ήδη στη διάθεση του Τάκη Γκώνια. Την Τετάρτη (07/02) έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Το ευχάριστο για τον Βοιωτό τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep