«Φωτογραφίζουν» Λεάλ, Κατσικοκέρη

Η ανάρτηση - μήνυμα των «alternatives» στη διοίκηση του Εργοτέλη για παίκτη που θέλει να επιστρέψει.

[googlead][/googlead]

Η τελευταία παρέμβαση των «alternatives» δεν σχετίζεται με τις αγωνιστικές επιδόσεις του Εργοτέλη, αλλά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας στέλνοντας μάλιστα μήνυμα στη διοίκηση.

«Το καλοκαίρι που ήθελε να μείνει, δεν σας έκανε, αλλά δεν μιλήσαμε. Τώρα που θέλει να επιστρέψει και του απαντάτε ΟΧΙ, ποιός θα πάρει την ευθύνη επιτέλους; Για να ξέρουμε δηλαδή. Κανονίστε την πορεία σας!» πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook ο σύνδεσμος και μάλιστα στα σχόλια που ακολούθησαν συμμετείχε και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βρέντζος.

Η αναφορά δε για παίκτη - σημαία (χωρίς πάντως να κατονομάζεται) που θα έπρεπε να κλείσει τη καριέρα του στην ομάδα δείχνει να «φωτογραφίζει» έναν εκ των Σέρχιο Λεάλ ή Νίκο Κατσικοκέρη.

Ο 35αρης Ουρουγουανός -που δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη (28/12) και σκέφτεται το δρόμο της προσφυγής- έχει θητεύσει στον Εργοτέλη την τριετία 2009-12 στη Super League (70 συμμετοχές, 17 γκολ) και επανήλθε στην ομάδα την περσινή περίοδο στη Γ' Εθνική (23 παιχνίδια, 12 τέρματα).

Από κει και πέρα ο Νίκος Κατσικοκέρης -που μετεγγράφηκε στον Εθνικό- είναι μικρότερος ηλικιακά (βαδίζει προς τα 30) και μετράει λιγότερες σεζόν στον Εργοτέλη, αλλά κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

Το 2011-12 είχε 26 συμμετοχές και 7 γκολ στη Super League και την περασμένη περίοδο στον ίδιο αριθμό αγώνων πέτυχε 18 τέρματα στη Γ' Εθνική. Επιπλέον, σε συνέντευξή του δήλωνε απογοητευμένος για την αποχώρησή του από την ομάδα, λόγω διοικητικής αβεβαιότητας.

[googlead][/googlead]

1 comment

  • Marios
    Marios Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 11:47 Comment Link

    Μα τη λέτε ρε παιδιά ΕΝΑΣ είναι η σημαία του εργοτελη Diego Romano αυτόν ήθελε ο πρόεδρος και όλοι μας να έχουμε στην ομάδα μας ακόμα και τώρα αυτό θέλει ο παίκτης και η οικογένεια του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιά του

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep