«Προδοσία η αποχή»

Οι Alternatives διαφώνησαν δημόσια με τη στάση των Daltons και έστειλαν μήνυμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εργοτέλη για «νίκη με κάθε κόστος».

[googlead][/googlead]

Δεν κράτησαν απλώς αποστάσεις, αλλά διαφώνησαν ανοικτά χωρίς να κατονομάσουν...

Οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη Daltons έχουν προαναγγείλει ότι θα σιγήσει η φωνή τους μέχρι να απομακρυνθεί ο Τάκης Γκώνιας από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά οι Alternatives χαρακτήρισαν «προδοσία» την αποχή.

Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για νίκη με κάθε κόστος στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου (17/12, Παγκρήτιο, 15:00) επισημαίνοντας ότι «οι ευκαιρίες σας (μας) τελειώνουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φτάσαμε στην 8η αγωνιστική και η ομάδα μας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος.

Για να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, η φράση που πρέπει να είναι στο μυαλό σας μέχρι τη Κυριακή είναι: ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!

Με καλό ή κακό ποδόσφαιρο, με μεγάλο ή μικρό σκορ, με καλή ή κακή διαιτησία, με ατυχία ή με τύχη, με αυτογκόλ ή χωρίς αυτογκόλ, με την ίδια ή την άλλη ενδεκάδα, με το ένα ή το άλλο σύστημα.

Οι ευκαιρίες σας (μας) για βαθμολογική ανάκαμψη τελειώνουν σιγά - σιγά και η ευθύνη βαραίνει ακέραια το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αν σας αγχώνουν τα παραπάνω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Εμείς από τη πλευρά μας καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα, με ότι ψυχικά αποθέματα του έχουν απομείνει, για να φτάσει στη νίκη.

Έχουμε ξαναπεί: την ώρα της μάχης, ΠΑΛΕΥΕΙΣ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙΣ. Δεν γκρινιαζεις, δεν απέχεις, δεν γίνεσαι λιποτάκτης. Πριν και μετά το παιχνίδι κάνε ότι θες.

Οποιαδήποτε άλλη στάση, συνιστά ΠΡΟΔΟΣΙΑ αλλά και κακό δεδικασμένο: Όταν δεν μου αρέσει ένας παίχτης, ένας προπονητής, ένας της διοίκησης, να απέχω. ΟΧΙ!

Η φράση: ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (δηλαδή πάνω από τα πρόσωπα) χρειάζεται εφαρμογή στα δύσκολα, όχι στα εύκολα. Όποιος λιποψυχά, ας κάτσει σπίτι του ή μάλλον... στο λόφο... Πιο καλό θα κάνει.

Τη Κυριακή ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δίνει μάχη. Και στις μάχες οι Εργοτελίτες δεν τον άφησαν ποτέ μόνο. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!
Venceremos»

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep