Στην Ελπίδων ο Μαζουλουξής

Στις κλήσεις του Αντώνη Νικοπολίδη για το φιλικό με τον Κατάρ ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Κυριάκος Μαζουλουξής- Χάνει το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

[googlead][/googlead]

Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού Αντώνη Νικοπολίδη για το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με το Κατάρ (20/12) βρίσκεται ο Κυριάκος Μαζουλουξής. Η κλήση του νεαρού ποδοσφαιριστή όπως είναι φυσιολογικό γέμισε ικανοποίηση τόσο τον ίδιο όσο κι και τον σύλλογο, καθώς επιβραβεύτηκε για τις πολύ καλές του εμφανίσεις του μέχρι στιγμής.

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το γεγονός πως θα χριστεί διεθνής: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Δούλευα με εντατικό ρυθμό έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου την Εθνική. Τελικά ήρθε τώρα μέσα από τις εμφανίσεις μου με την ομάδα του Εργοτέλη και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος. Θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ και παράλληλα να εκπροσωπήσω επάξια την ομάδα μου». 

Βάση του προγράμματος της Εθνικής ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στην διάθεση του Τάκη Γκώνια στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 9η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Στον αγωνιστικό τομέα οι «κιτρινόμαυροι» την Τρίτη (12/12) είχαν ρεπό, ενώ από αύριο ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Απόλλων Πόντου (17/12).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep