«Γιάτρεψε την πληγή»!

Η Λέσχη φίλων Εργοτέλη «Daltons club» χαρακτήρισε... δήθεν προπονητή τον Τάκη Γκώνια και κάλεσε τον Μάγκετ Σαμί να γιατρέψει την πληγή.

Ως δήθεν προπονητή με ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και άμυνα... Κουκουβάουνες χαρακτήρισε η λέσχη φίλων Εργοτέλη «Daltons» τον Τάκη Γκώνια. Υποστήριξαν ότι η πρόσληψή του δεν ήταν σίγουρα απόφαση του Μάγκετ Σαμί και κάλεσαν τον Αιγύπτιο να τον απομακρύνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέρασαν κιόλας 7 αγωνιστικές και εμείς μέχρι τώρα με όση δύναμη διαθέτουμε ήμασταν εκεί, γραφικοί στις επάλξεις. Για πολλούς αυτοί οι λίγοι που το μόνο που έμαθαν είναι να αγαπούν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και να στέκονται δίπλα του... Μέχρι τώρα εμείς ελπίζαμε ότι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα! Όμως ένας κακός διαχειριστής έχει επιλέξει να μην μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα...

Με δηλώσεις άρες μάρες κουκουνάρες λες και εμείς είμαστε στραβοί, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον εαυτό του. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι η φωνή της λέσχης θα σιγήσει για τις επόμενες αγωνιστικές ως ότου ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί απο τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου. Θα ρθουμε κόντρα σε κάποιους, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι αναγνωρίζουμε όλα τα θετικά σημεία της έλευσης του Αιγύπτιου στην ομάδα μας στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, όμως η επιλογή του προπονητή που δεν είναι σίγουρα δικιά του μάλλον κακό μόνο προκαλεί σε ό,τι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο της ομάδας μας! Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε, σε εκτιμούμε γιάτρεψε την πληγή!».

Last modified onΔευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x