Ατομικό ρεκόρ με αμφισβήτηση

Εν μέσω αμφισβήτησης ο τεχνικός του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας καθοδήγησε ομάδα σε 9 αγώνες για πρώτη φορά στην καριέρα του.

[googlead][/googlead]

Μέχρι πρότινος το "ταβάνι" του Τάκη Γκώνια ήταν οι 8 αγώνες σε μία σεζόν. Οπότε με τον Εργοτέλη πέτυχε ατομικό ρεκόρ καθοδηγώντας την ομάδα σε 9 παιχνίδια, έστω και εν μέσω αμφισβήτησης.

Αυτό το ατομικό ρεκόρ, πάντως, έχει και έναν αστερίσκο, αφού σχεδόν στα μισά παιχνίδια ο Γκώνιας ήταν στην εξέδρα! Λόγω τιμωρίας δεν κάθισε στον πάγκο στο κύπελλο με την Ξάνθη και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Football League με Καλλιθέα, ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και Παναχαϊκή.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις του το πρόσημο είναι αρνητικό. Δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ στις νίκες με τον σύνδεσμο "Daltons" μάλιστα να τον ζητάει την παραίτησή του, μετά και την ήττα 2-4 από τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι ο απολογισμός του με τον Εργοτέλη είναι 0-2-7 (0-2-4 στο πρωτάθλημα και 0-0-3 στο κύπελλο), ενώ κατά το παρελθόν είχε 2-0-6 με την Καλλιθέα, 1-2-5 με την Επισκοπή (Γ' Εθνική) και 0-0-4 με τη Γλυφάδα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep