Εργοτέλης υπό πίεση

Χωρίς Μπουρσέλη, Ροβίθη και Λαμπάκη υποδέχεται ο Εργοτέλης τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Συγκομιδή μόλις δύο βαθμών στις πέντε πρώτες στροφές έχει ο Εργοτέλης. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν βέβαιοι ότι η δουλειά θα φανεί σύντομα, όμως την ίδια στιγμή η απόσταση από τη ζώνη σωτηρίας μεγαλώνει, όπως και η πίεση. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται τη Δευτέρα (04/12, 17:00 Web TV ΕΡΤ) να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο ντέρμπι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ.

Στις τάξεις του Εργοτέλη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα εμφανίσουν τέτοιο πρόσωπο, ώστε να κατακτήσουν βαθμό ή βαθμούς, αλλά η τεχνική ηγεσία καταστρώνει πλάνο χωρίς τους τραυματίες Μπουρσέλη (θα υποβληθεί τη Δευτέρα (04/12) σε μαγνητική), Ροβίθη και Λαμπάκη. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο Κυριακίδης, που έκανε ντεμπούτο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν σε ξενοδοχείο, ώστε εκεί να γίνει ανάλυση και θα ακολουθήσει γεύμα.

Υπενθύμιση για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων υπενθυμίζει ότι στην διάθεση των φιλάθλων την Δευτέρα στο Παγκρήτιο στάδιο θα βρίσκονται δυο εκδοτήρια. Το ένα θα είναι στην θύρα 11 όπου και θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΟΦΗ και θα είναι ανοιχτό από τη 1 το μεσημέρι. Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται στην θύρα 20 και θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep