Κυριακίδης: «Ανυπομονώ»

Στη διάθεση του Τάκη Γκώνια για την αναμέτρηση με την Δόξα τέθηκε ο Κώστας Κυριακίδης- «Ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο 24χρονος.

[googlead][/googlead]

Μια ευχάριστη είδηση περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (22/1) για τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κυριακίδης έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Τάκη Γκώνια για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας (26/11). Ο 24χρονος αμυντικός που απουσίαζε το προηγούμενο διάστημα λόγω της αρθροσκόπησης στην οποία είχε υποβληθεί, πλέον συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών, τόνισε:

«Ανυπομονώ να επιστρέψω σε αγνωστική δράση. Νιώθω απόλυτα υγιής και έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου. Την Κυριακή μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την νίκη όπως άλλωστε κάνουμε σε όλα τα παιχνίδι. Κάθε αγωνιστική παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Είναι πλέον θέμα χρόνου να πάρουμε το πρώτο μας τρίποντο».

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 10:30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep