«Η πικρία παραμένει»

Οι οπαδοί του Εργοτέλη «Alternatives» εξέφρασαν την στήριξή τους στον Τάκη Γκώνια και τους ποδοσφαιριστές του. 

[googlead][/googlead]

Την καθιερωμένη «αποτίμηση» μετά από κάθε αγωνιστική έκαναν την Τετάρτη (22/11) οι οπαδοί του Εργοτέλη «Alternatives”. Αφού εξέφρασαν την πίκρα τους για την ήττα από τον Άρη και τον τρόπο που κυρίως ήρθε, τόνισαν πως στηρίζουν τον Τάκη Γκώνια και τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά: «ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ", ΜΕ ΜΑΤΙΑ...ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ... Τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής και ακόμα η πικρία παραμένει. Δεν θέλουμε ούτε να αφορίσουμε, ούτε να θεοποιήσουμε τίποτα και κανέναν- μακριά από μας αυτά.

Όμως, έχοντας πλέον μια ασφαλή απόσταση από την Κυριακή, συμπεραίνουμε ότι όση ευθύνη έχει το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική εμφάνιση του α' ημιχρόνου, άλλο τόσο ευθύνονται για το Βατερλό του β' ημιχρόνου. Αν έμπαινε το τετ-α-τετ των Εndiaye και Effort, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη; ΝΑΙ! Αν δινόταν το οριακό offside στο τρίτο γκολ του Άρη ή το επιθετικό φάουλ, πριν το πέναλτι, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη; ΝΑΙ!

Όταν όμως ακροβατείς πάνω σε ένα σκοινί τότε αργά ή γρήγορα θα πέσεις. Για να ξεκαθαρίσουμε την ταπεινή μας άποψη πάνω στο αγωνιστικό: Η ομάδα που βλέπουμε τις 4 πρώτες αγωνιστικές, αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό θαύμα που έχει την υπογραφή του προπονητικού τιμ και των παιχτών. Το παραδέχονται όσοι γνωρίζουν το τόπι, το παραδέχονται φίλοι, το παραδέχονται αντίπαλοι-προπονητές και παίκτες. Όμως για να σε προσέξουν περισσότερο, πρέπει να μαζεύεις και βαθμούς, ειδικά σε παιχνίδια που έρχονται σύντομα και ΠΡΕΠΕΙ να τα κερδίσεις. Δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση. Το ξέρετε καλύτερα από εμάς.
Σε κάθε μάχη, έτσι και εδώ, η επεξεργασία τακτικής ανάλογα με τις συνθήκες, οι ελιγμοί, οι υποχωρήσεις ή οι αντεπιθέσεις, είναι στοιχεία αναπόσπαστα για να φτάσεις στον τελικό σκοπό. Και εντάσσονται μέσα στην ομορφιά της μάχης, του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού. Δεν "χαλάνε" το θέαμα, αντιθέτως το ενισχύουν.

Συνοψίζοντας, είναι κρίμα η εκπληκτική απόδοση του α' ημιχρόνου (ανεξαρτήτως σκορ), να μηδενίζεται. Όταν προηγείσαι, πρέπει να βρεις τρόπο να το κρατάς. Προπονητές δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Η θέση μας είναι στη κερκίδα, δίπλα στην ομάδα με τη φωνή μας. Αλλά όταν τελειώνει το ματς δεν γίνεται να μην λέμε τη γνώμη μας για οτιδήποτε αφορά την ομάδα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό team και τους παίχτες. Αυτοί είναι που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα και θα συνδυάσουν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Τη Κυριακή στη Δράμα δεν μασάμε! ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. VENCEREMOS».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep