«Κρίθηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών»

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Τάκης Γκώνιας μετά την εντός έδρας ήττα του Εργοτέλη από τον Άρη.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε «βουτιά» τη φάση του πέναλτι με τον Πλατέλλα, ενώ υποστήριξε ότι το τρίτο γκολ του Άρη ήταν οφσάιντ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάκης Γκώνιας:

«Ένα μεγάλο συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση, στον κόσμο, σε αυτό το μήνα τιμωρίας μου, που στοίχισε πολύ στην ομάδα μας. Αν ήταν σωστή η απόφαση ή λάθος, δεν θα την κρίνω εγώ. Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Είναι τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, που ήμασταν καλύτερη ομάδα, αν εξαιρέσουμε το β΄ ημίχρονο. Κάποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν.

Τελειώνει ένα ημίχρονο, με μία μόνο ευκαιρία του αντιπάλου. Πετύχαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε κι άλλα. Μας πίεσε ο Άρης, ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ισχύει ότι δεν έχουμε εμπειρία. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση, τις μεγάλες μπάλες. Ο Εντιαγέ έχασε ευκαιρία, ενώ είχαμε κι άλλες. Στην πίεση του αντιπάλου, τους βάζεις ένα ακόμα γκολ.

Κρίνεται ένα παιχνίδι, από λάθος αποφάσεις διαιτητών. Είναι φάουλ στον τερματοφύλακά μας στο πέναλτι. Είναι επιθετικό φάουλ. Και στη συνέχεια βουτάει ο Πλατέλλας, ενώ ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ, το τρίτο γκολ του Άρη».

πηγή: pressaris.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep