Έφεση ο Εργοτέλης

Την Παρασκευή (20/10) ο Εργοτέλης καταθέτει έφεση για μείωση της ποινής της ΠΑΕ και του Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Εξοντωτική χαρακτήρισε την ποινή που επιβλήθηκε, τόσο στον Εργοτέλη, όσο και στον Ερμή Ζωνιανών η ομάδα του Ηρακλείου. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» σε ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι την Παρασκευή (20/10) θα καταθέσουν έφεση, ώστε να μειωθεί το πρόστιμο (9.000 για την ΠΑΕ, 2.000 για τον Τάκη Γκώνια) και η ποινή απαγόρευσης ενός μήνα στους αγωνιστικούς χώρους που επιβλήθηκε για τον προπονητή.

Αναλυτικά:

«Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει την ομάδα μας καθώς επίσης και τον Ερμή Ζωνιανών για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στον προπονητή της ομάδος μας Τάκη Γκώνια και τον πρόεδρο της Ρεθυμιώτικης ομάδας Γιάννη Κάββαλο.

Η πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ στον Τάκη Γκώνια και επίσης 9 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ για τη συμπεριφορά του προπονητή μας. Παράλληλα τιμώρησε τον Ερμή Ζωνιανών με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ.

Ποινές πραγματικά εξοντωτικές που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους ανθρώπους του Εργοτέλη τόσο για την τιμωρία της ομάδας μας όσο και του φίλου σωματείου Ερμή. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη εξετάζουν τους πιθανούς τρόπους αντίδρασης, μετά την εξοντωτική ποινή, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ και αύριο θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Όλοι πλην Πάτα, Κυριακίδη

Στα αγωνιστικά, η ενημέρωση ανέφερε ότι όλοι πλην των Πάτα, Κυριακίη υπολογίζονται για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη την Τετάρτη (25/10). Την Παρασκευή (20/10) υπάρχει ρεπό και το Σάββατο (21/10) το πρωί (10:00) έχει προγραμματιστεί η τέλεση του αγιασμού. Τότε, θα ανακοινωθεί και η πρόσληψη του προπονητή τερματοφυλάκων.

Τα διαρκείας

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας ανακοινώθηκε: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στις θύρες 19 και 20 του Παγκρητίου Σταδίου με γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες 10 ευρώ.

Όσον αφορά την Θύρα 1 θα φιλοξενούνται μόνο οι κάτοχοι GOLD & SILVER TICKET.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 13:00 και 18:00- 20:00 από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στην περιοχή της Ανάληψης Ηρακλείου (Σταύρου Μπουρλότου 1).

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

GOLD TICKET (Θύρα 1- Δερμάτινα καθίσματα) 250 ευρώ
SILVER TICKET (Θύρα 1) 150 ευρώ
YELLOW TICKET 80 ευρώ (Θύρα 20)».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep