Logo
Print this page

Πρώτη νίκη Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-2 τον ΟΦ Ιεράπετρας σε φιλική αναμέτρηση στο Παγκρήτιο.

Την πρώτη του φιλική νίκη κατέκτησε ο Εργοτέλης στο φιλικό που έδωσε την Παρασκευή (15/09) απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας. Οι «κιτρινόμαυροι» που θα παραταχθούν στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει ομάδα της ίδιας κατηγορίας, επικράτησαν στο Παγκρήτιο του ΟΦ Ιεράπετρας 3-2.

Στο 16' και το 19' οι Μπούζας, Σταμόπουλος είχαν κάνει το 2-0 για τον Εργοτέλη, αλλά όταν οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έφτασαν στο 2-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Μίγγας από μπαλιά του Μπλέντι στο 51' και ο Κορέτα από ασίστ του Τσαλάκου στο 55' βρήκαν δίχτυα, αλλά ο Λυδάκης στο 73' χάρισε τη φιλική νίκη στους «κιτρινόμαυρους».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Βογιατζής, Πάτας, Σταμόπουλος, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Κάιπερς. Έπαιξαν και οι: Κατσιμήτρος (75’ Χανιωτάκης), Μαζουλουξής, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Κυριαλάνης, Μπούζας, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Μανουσάκης, Λυδάκης, Κούϊπερς (62’ Λαμπάκης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Λιλάϊ, Χρηστάκης, Τζελέτης (46’ Μίγγας), Γ. Πυθαρούλης, Μπεντί, Καραγιάννης, Ουζούνογλου, Χρυσοφάκης (46’ Τσολάκου), Παπαδόπουλος, Κορετά. Έπαιξαν και οι: Ταρτάλας, Μπαριτάκης, Σταχτιάρης, Ακαμοτάκης, Σ. Πυθαρούλης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 15:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr