Logo
Print this page

Πήρε δύο, φέρνει Εντιαγέ

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Κυριαλάνη, Βασίλη Μπούζα. Φέρνει και Εντιαγέ.

Μεταγραφών συνέχεια στον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Κυριαλάνη (Κ20 ΠΑΟΚ), Βασίλη Μπούζα (Παναιγιάλειος), οι οποίοι την Τετάρτη (23/08) θα μεταβούν στο Καρπενήσι όπου και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Ακόμη, έκανε γνωστό ότι προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθεί η βίζα του Σενεγαλέζου εξτρέμ, Ιμπραϊμά Εντιαγέ (γεννημένος στις 6/7/98), ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει.

Οι Κρητικοί ανέφεραν επίσης ότι τις προπονήσεις παρακολουθεί ο Μάγκετ Σαμί, καθώς και ότι έχει κατατεθεί νέα οικονομική πρόταση στην εταιρεία διαχείρισης του Παγκρητίου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης ανέφερε:

«Διπλό χτύπημα για τον Εργοτέλη καθώς δυο ακόμα παίκτες ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα μας και αύριο αναμένεται να μεταβούν στο Καρπενήσι όπου και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδας μας. Πρόκειται για τον Θανάση Κυριαλάνη και τον Βασίλη Μπούζα.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Θανάσης Κυριαλάνης (9/8/1999) διεθνής με την Εθνική παίδων ανήκει στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος στο πρώτο μισό της περυσινής αγωνιστικής σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού (κατάγεται από την Κομοτηνή) όπου και πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις (τέσσερις στην Football League και μια για το Κύπελλο Ελλάδος). Μετά την αποχώρηση των Θρακιωτών από το πρωτάθλημα έμεινε ελεύθερος για να αποκτηθεί από τον «δικέφαλο» του Βορρά οι άνθρωποι του οποίου τον είχαν τσεκάρει από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βασίλης Μπούζας αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι 24χρόνων (30/6/94). Φόρεσε τη φανέλα τού Πανιωνίου (Κ20 τρία χρόνια) και επαγγελματική (τέσσερα χρόνια), αγωνιζόμενος πάντα στη μεσαία γραμμή. Ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καλλιθέας (2015-2016) και του Παναιγιάλειου (2016-2017).

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες για την έκδοση της βίζας του Σενεγαλέζου παίκτη Ιbrahima Νdiaye από την WD προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην χώρα μας και να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.

Στο Καρπενήσι ο κ. Σάμι

Όσον αφορά την προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό στο Καρπενήσι κάτω από της οδηγίες του Τάκη Γκώνια και των συνεργατών του με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη στην εκτέλεση των προγραμμάτων. Οι προπονήσεις γίνονται κάτω από το βλέμμα του κ. Μάγκετ Σαμί ο οποίος από χθες βρίσκεται στο Καρπενήσι και «παρακολουθεί» την δουλειά που πραγματοποιείται τόσο στον Εργοτέλη όσο και στην Αιγυπτιακή Wadi Degla.

Τέλος στον Εργοτέλη αναμένουν την απάντηση από την εταιρεία διαχείρισης του Παγκρητίου στην νέα οικονομική πρόταση που είχε κατατεθεί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 21:44
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr