Συγχαρητήρια σε Μπουχαλάκη

Ο ΓΣ Εργοτέλης αναφέρθηκε στην παρθενική κλήση του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Εθνική Ανδρών.

Στην Εθνική ομάδα κλήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο ΓΣ Εργοτέλης στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά δεν θα μπορούσε να μην τον συγχαρεί. Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Ηρακλείου ανέφερε:

«Iδιαίτερα υπερήφανη αισθάνεται η οικογένεια του Εργοτέλη για την κλήση ενός ακόμα «δικού της» παιδιού στην Εθνική ομάδα των ανδρών. Μετά τον Νίκο Καρέλη και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκε να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο. Ένα παιδί που «γεννήθηκε», γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και πλέον διαπρέπει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η χαρά και η ικανοποίηση είναι διάχυτη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο καθώς φαίνεται με τον καλύτερο η μεθοδική δουλειά που γινόταν και γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Ο Γ. Σ. Εργοτέλης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Αντρέα και του εύχεται κάθε επιτυχία!».

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται από την Πέμπτη (24/08) στο Καρπενήσι με 13 ποδοσφαιριστές, αλλά στην προετοιμασία δεν αναμένεται να ενσωματωθεί ο Γιάννης Μπουστάκης. Η μετακίνησή του από τον ΠΟΑ δείχνει να «κολλάει». Αντίθετα, σύμφωνα με την ΠΑΕ θα δοκιμαστούν ο 20χρονος μέσος, Γιώργος Αγγελόπουλος από την Κ20 του Παναθηναϊκού και ο Ζαν Κούρτι που έπαιζε στον Ερμή Ζωνιανών και πιο παλιά στον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep