Τελικά στον Εργοτέλη ο Κατσικοκέρης

Επιστρέφει ως αρχηγός στον Εργοτέλη ο Νίκος Κατσικοκέρης μετά από τέσσερα χρόνια

Την ανατροπή έκανε ο Εργοτέλης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη, αν και φερόταν έτοιμος ο παίκτης να υπογράψει στον ΟΦΗ! Ο 28χρονος επιθετικός αποφάσισε να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους», μετά από μια πετυχημένη σεζόν στον Ερμή Ζωνιανών. Στον Εργοτέλη είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2011-12, έχοντας 26 συμμετοχές και επτά γκολ.

Μετά τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Νίκος Κατσικοκέρης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που μου έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Με την κίνηση του πολύ αξιόλογου προπονητή που έφερε στην ομάδα, ο οποίος κι εκείνος έδειξε ότι με θέλει, ο Πρόεδρος φανέρωσε έμπρακτα με το καλημέρα τις προθέσεις του για το νέο ξεκίνημα του Εργοτέλη. Είναι μεγάλη μου χαρά που βλέπω αυτήν την οικογένεια να μου ανοίγει ξανά την πόρτα. Ο Εργοτέλης είναι ιδέα και πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Μέσα από την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε να τον οδηγήσουμε και πάλι στην Super League».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος θα είναι εκ των αρχηγών της ομάδας τη νέα περίοδο.

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιούνιος 2016 23:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep