Τετέλεσται...

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώθηκαν από τη διοίκηση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Τις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από 14 χρόνια αποχαιρετά ο Εργοτέλης. Τις τελευταίες ημέρες δεν δρομολογήθηκε η παραμικρή εξέλιξη που να έδειχνε ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα συνέχιζε την προσπάθειά της στη Football League και οι τίτλοι τέλους φάνηκε ότι θα έμπαιναν από το πρωί της Τρίτης (19/01).

Λίγο μετά τις 15:00 οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» ενημερώθηκαν από τους Γιάννη Δασκαλάκη, Σταύρο Μεσσαριτάκη ότι το μοιραίο δεν απεφεύχθη και έτσι ο Εργοτέλης αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει, βέβαια, είναι να σταλεί η σχετική απόφαση στη διοργανώτρια αρχή. Τα χρέη ύψους 5 εκατ. ευρώ ήταν αδύνατο να προσελκύσουν οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και πλέον αυτά που αφορούν προς το Δημόσιο ακολουθούν τον Δημήτρη Παπουτσάκη, ενώ η επόμενη κίνηση θα είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ και η απόσυρση.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές προς τους ίδιους, αλλά και τρίτους.

Σημειώνεται ότι τη φετινή σεζόν η κρητική ομάδα συγκέντρωσε 19 πόντους. Έκοψε βαθμούς από τους Αχαρναϊκό (2-1), Λαμία (1-1), Παναιγιάλειο (3-2), Πανελευσινιακό (3-1), Ολυμπιακό Βόλου (0-0), Παναχαϊκή (3-1), Κέρκυρα (2-1), Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) και Τρίκαλα (1-1). Όλοι οι προσεχείς του αντίπαλοι, βέβαια, θα πάρουν τρίποντα στα χαρτιά...

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep