Φαβορί για πρόκριση ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στο Κύπελλο.

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ο Εργοτέλης μετά τη νίκη σε βάρος του Παναιτωλικού στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Η ομάδα του Ηρακλείου μπορεί στο πρωτάθλημα να μην τα καταφέρνει καλά, αλλά στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου είναι μια χαρά. Μετά τη νίκη με 3-2 επί των Αγρινιωτών, οι παίκτες του Σταύρου Λαμπράκη και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική (ακόμα και με ήττα, αλλά θα παίξουν ρόλο τα γκολ) κόντρα στον Πανιώνιο θα τσεκάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι στο 2', αλλά ο Καπέλ στο 3' δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 31', όταν το μακρινό σουτ του Καμαρά αιφνιδίασε τον Στεφανάκο, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Λίγο προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 44', ο Μάνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού για δεύτερη φορά μετά από σέντρα του Κούτρη.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους είχαμε δύο γκολ. Στο 48' ο Βασιλείου με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ίνιατς με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πίεζε για να μειώσει και να ισοφαρίσει, καθώς με ήττα θα έμενε εκτός. Το μόνο που κατάφερε, ωστόσο, ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 72΄με τον Καπέλ. Στο 90'+5' ο Βιγιαφάνιες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε το τέρμα του.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Γρομητσάρης, Άλλα, Κυριακόπουλος (89' λ. τρ. Γιαλούσης), Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κούτρης (77' Κούρτι), Κ. Καμαρά, Ίνιατς (60' Δωματάς), Ρέντζας, Μάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος (46' Μαρκόφσκι), Κόρστιενς (56' Παπάζογλου), Μάκος, Ρουμπουλάκου, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρομέρο, Ουάρντα (38' λ.τρ. Βιγιαφάνιες), Ρουσκουγέδα, Κάπελ, Βασιλείου.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Σινιοράκης (Πειραιά), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep