Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με προβλήματα στα Γιαννιτσά

Χωρίς Σαρρή, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκη και Πλουσή ο Εργοτέλης στα Γιαννιτσά.

Η αρχή της αντεπίθεσης έγινε το Σάββατο (20/04) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής. Ο Εργοτέλης, όμως γνωρίζει ότι για να πετύχει τον στόχο της απευθείας ανόδου θα πρέπει να κατακτήσει νίκες και μακριά από το γήπεδό του. Την Τετάρτη (24/04) θα δοκιμαστεί στα Γιαννιτσά απέναντι στην τοπική Αναγέννηση και το τεχνικό δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη - Βασίλη Πλεσίτη έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών.

Οι Μπουχαλάκης, Σαρρής και Ρομάνο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωριών, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι τραυματίες Πλουσής, Χαντί και Ουέλινγκτον.

Η αποστολή: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Κοτσώνης, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Δωματάς, Γκαντιάγκα, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Χρυσοφάκης, Λεονάρντο, Ρέντζας, Ζάχορα, Βερπακόφσκις, Ευαγγέλου, Λαμπίν.

Δωματάς: «Απευθείας άνοδο»

Ο επιθετικός του Εργοτέλη, Γιάννης Δωματάς, ο οποίος σκόραρε το Σάββατο (20/04) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την απευθείας άνοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Επανομή: «Η Επανομή είναι χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά εμάς δεν μας απασχόλησε καθόλου αυτό και κοιτάξαμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το ματς. Πήραμε την νίκη και πλέον βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικό. Στόχος μας είναι το καλύτερο και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Για το ματς της Τετάρτης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πάμε για τη νίκη. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε κάθε ματς. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στοχεύουμε στην απευθείας άνοδο».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Δεν θέλω να σχολιάσω την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν είναι δικό μου θέμα. Πιστεύω, πάντως, οτι έγινε για να ταρακουνηθούν τα νερά, αφού αν και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο δεν παίρναμε τις νίκες που θέλαμε. Προσωπικά έχω μία πολύ καλή γνώμη για τον Σίνισα Γκόγκιτς που με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ένας μεγάλος επιθετικός και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του».

Για το δίδυμο Πλεσίτη – Λαμπράκη: «Τους ξέρω πάρα πολύ καλά και είναι άνθρωποι της οικογένειάς μας. Με τον κ. Πλεσίτη έχουμε συνεργαστεί τέσσερα χρόνια και στις μικρότερες ηλικίες και με βοήθησε πάρα πολύ. Ο κύριος Λαμπράκης ήταν καλός παίκτης και τον θαύμαζα. Έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και οι δύο τους και μας βοηθούν και στον ψυχολογικό τομέα. Τους εύχομαι το καλύτερο».

Για τον ίδιο: «Στόχος μου είναι να βάζω γκολ. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και ελπίζουμε όλοι να ανέβουμε για να αφιερώσουμε την άνοδο στον αδικοχαμένο Απόστολο Παπουτσάκη. Η ομάδα μου δίνει φέτος την ευκαιρία στα νέα παιδιά και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ανταγωνιστικό, αλλά και πολύ κουραστικό. Είναι μία δύσκολη χρονιά με πολλά ταξίδια και άγχος. Θέλουμε να τα καταφέρουμε και μπορούμε να ανέβουμε απευθείας. Θέλω να κάνω και μία έκκληση στον κόσμο να έρχεται συνέχεια στο γήπεδο γιατί μας στηρίζει πάρα πολύ και η παρουσία του μας βοηθάει».

Παρελθόν ο Τασιγιάννης

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επικύρωσε το διαζύγιο του Εργοτέλη με τον Λουκά Τασιγιάννη. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους στις 18 Απριλίου, με τον 24χρονο να μην αγωνίζεται ούτε λεπτό με τους «κιτρινόμαυρους».

Last modified onΤρίτη, 23 Απρίλιος 2013 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep