Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαντί: «Τι άλλο να κάνουμε;»

Ο Άγγελος Χαντί περιμένει μεγαλύτερη βοήθεια από τους φιλάθλους του Εργοτέλη.

Ο νεαρός επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και στην απογοητευτική προσέλευση των φιλάθλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Χαντί:

Για την νίκη 2-1 στο ματς με την Καλλιθέα:

«Η νίκη μετράει πάνω απ΄όλα. Είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα μαραθώνιο 42 αγωνιστικών. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς 2-0 αλλά μετά το ματς δυσκόλεψε. Έχει δίκιο ο κόουτς μας που είπε ότι θα πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας όταν προηγούμαστε. Ίσως αυτό οφείλεται στην απειρία μας και στο άγχος».

Για τον φετινό Εργοτέλη:

«Έχουμε μία νεανική ομάδα. Διαθέτουμε ποιότητα και ελπίζουμε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία μέχρι το τέλος. Κάναμε εκπληκτική προετοιμασία και γενικά γίνεται φοβερή δουλειά από όλους. Έχουμε όρεξη και με σκληρή δουλειά θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές. Έχουμε δίψα για διάκριση. Ο Εργοτέλης στοχεύει πάντα ψηλά».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο. Έχει ιστορικές ομάδες και έχει ακόμα πολύ δρόμο. Στην Ελλάδα δυστυχώς πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο η Σούπερ Λιγκ και έχουν παραμελήσει τα υπόλοιπα πρωταθλήματα».

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου στα ματς της ομάδας στο Παγκρήτιο:

«Τι να πω; Δεν το καταλαβαίνω. Είμαστε δεύτεροι και όμως ο κόσμος μας δεν έρχεται να μας δει. Δεν ξέρω το γιατί. Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνουμε για να έρθει να μας δει. Ελπίζω στην συνέχεια να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που ακολουθεί:

«Οι Σέρρες έχουν πολύ καλή ομάδα αν και δεν είναι ψηλά στην βαθμολογία. Έχουν καλή έδρα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς και πάμε και την Δευτέρα στις Σέρρες για την νίκη».

Για τον προπονητή του Σίνισα Γκόγκιτς:

«Είναι σημαντικό να έχεις ένα προπονητή που θαυμάζεις. Έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης και με βοηθάει και μένα στο επιθετικό κομμάτι στο οποίο διέπρεψε. Προσπαθώ να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ από αυτόν».

Για τον ίδιο και τον στόχο του:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι ελπίζω να βγουν μέσα από την ομάδα. Στόχος μου είναι να ανέβουμε και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ και να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα Είναι σημαντικό να σκοράρω και να κερδίζουμε όπως έγινε στην Λάρισα».

Για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη:

«Η στενοχώρια για τον χαμό του δεν θα σταματήσει ποτέ. Παίζουμε πάνω απ’ όλους για τον Κύριο Απόστολο φέτος. Άφησε βαριά κληρονομία και οφείλουμε να κερδίζουμε γι αυτόν και να μας καμαρώνει από κει ψηλά που βρίσκεται».

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2012 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep