Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακόμα δεν κάναμε τίποτα»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σκόραρε για πρώτη φορά με τον Εργοτέλη, αλλά δεν πετά στα σύννεφα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και μίλησε στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη για την έως τώρα πορεία, ενώ αφιέρωσε το τέρμα στον αείμνηστο πρόεδρο, Απόστολο Παπουτσάκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη με την Καλλιθέα:

«Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιχνίδια της FooballLeague είναι δύσκολα. Δεν είναι κανένα εύκολο και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μην έχεις προβλήματα. Με την Καλλιθέα καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γρήγορα γκολ και να πάρουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που μας έδωσε και τη νίκη.

Δεχτήκαμε ένα τέρμα σε μια ανύποπτη φάση και μετά η νίκη ήρθε πιο δύσκολα, καθώς δεν καταφέραμε να σημειώσουμε τρίτο γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Οι τρεις βαθμοί που πήραμε είναι σημαντικοί και στον βαθμολογικό και στον ψυχολογικό τομέα».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Σε 11 αγώνες έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε 22 βαθμούς. Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα πορεία μας είναι ικανοποιητική, ωστόσο ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι πάρα πολλά και ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στον ερχόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, καθώς θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο».

Για το πρώτο του γκολ σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Εργοτέλη:

«Κάποια στιγμή θα ερχόταν και το γκολ. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω σε ένα κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μου, ωστόσο αυτό που θέλω είναι να κερδίζουμε. Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον αείμνηστο πρόεδρο μας τον Απόστολο Παπουτσάκη. Η προσωπική ανάδειξη θα έρθει μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας. Αν ο Εργοτέλης καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, θα καταφέρω να πετύχω και εγώ τους δικούς μου. Πιστεύω ότι με την βοήθεια των συμπαικτών μου θα καταφέρουμε να έχουμε μια σημαντική πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και μας υποστήριξαν. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια που κάνουμε και το ποδόσφαιρο που παίζουμε, στη συνέχεια θα έρθει περισσότερος κόσμος να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Last modified onΤρίτη, 04 Δεκέμβριος 2012 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep