Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Υπερηφάνεια...»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του στον Εργοτέλη ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τοποθετήθηκε για το πρωταθλημα της Football League στον NovaΣΠΟΡ FM: «Η Football League είναι μαραθώνιος και δεν υπάρχουν φαβορί. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπεις ξεχωριστά και για να το κερδίσεις χρειάζεται πολύ τρέξιμο, πολλή προσπάθεια, πολύ μυαλό… Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από τη Σούπερ Λίγκα».

Για το ξεκίνημα του Εργοτέλη στη σεζόν: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί δεν έχουν δείξει κούραση στα παιχνίδια και έχουν παρουσιάσει ό,τι καλύτερο μπορούσαν στις πρώτες αγωνιστικές παρότι είχαμε συνεχή παιχνίδια με ταξίδια».

Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε ο σύλλογος: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Ο Εργοτέλης έπεσε από τη Σούπερ Λίγκα, έκανε κάποιες ενέργειες για να παραμείνει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ ο ηγέτης της ομάδας (σ.σ. Απόστολος Παπουτσάκης) έφυγε από τη ζωή. Ο γιος του, Δημήτρης Παπουτσάκης, είναι μικρός, μόλις 31 ετών, και όλα έπεσαν στα χέρια του. Παλεύει όμως να τα φέρει εις πέρας όλα, και την ομάδα αλλά και την εταιρεία. Πιστεύω θα είναι όλο και καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβακία: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Εθνική ομάδα είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας κάνει περήφανους. Όλα τα παιδιά παίζουν με την καρδιά τους σε όλα τα ματς. Στο ματς με τη Βοσνία ο Γκέκας από υπερβολική σιγουριά έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται. Αν έμπαινε, θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η Βοσνία είναι μεσοεπιθετικά καλή ομάδα. Για μένα το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Σημασία έχει να μη χάνεις παιχνίδια. Πιστεύω πως η Ελλάδα θα είναι στη Βραζιλία».

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep