Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όνειρο ο Εργοτέλης»

Ο Λουκάς Τασιγιάννης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Εργοτέλη και την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την Αμερική ο 23χρονος ομογενής επιθετικός έκανε πραγματικότητα το όνειρό του και ήρθε στη χώρα μας για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Απόφοιτος από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, έκανε προπονήσεις στους Νέους του Παναθηναϊκού, στον Λεβαδειακό, αλλά δεν μπόρεσε να ενταχθεί κάπου. Πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τον Ιωνικό και τον Θρασύβουλο χωρίς επιτυχία… Την 3η, όμως τα κατάφερε και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα yanks-abroad.com αναφέρθηκε στην ελληνική εμπειρία.

Αναλυτικά ο Τασιγιάννης δήλωσε: «Η κατάσταση με τον Θρασύβουλο και τον Ιωνικό ήταν λίγο περίεργη και πολύ άτυχη. Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα τότε ότι αυτές ήταν οι τελευταίες μου ευκαιρίες να παίξω επαγγελματικά. Όταν πήγα στους Νιου Γιορκ Πανκρύπριαν Φρίντομς, ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Πέρασα καλά εκεί και έμεινα αποφασισμένος να παίξω στο επόμενο επίπεδο. Όταν τέλειωσε η σεζόν, ήμουν έτοιμος να προσπαθήσω ξανά».

Για τον Εργοτέλη είπε: «Η εμπειρία μου ως τώρα στον Εργοτέλη είναι καταπληκτική. Ηταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα σε μια ομάδα τόσο γνωστή όπως ο Εργοτέλης.

Στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει τον τίτλο και να επιστρέψει στη Super League. Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες έχουν υψηλούς στόχους και όλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Κύριος στόχος μου για φέτος είναι απλά να κερδίσω όσο περισσότερες εμπειρίες μπορώ και να γίνω καλύτερος παίκτες. Το κλειδί είναι να είμαι υπομονετικός και να περιμένω την ευκαιρία να αγωνιστώ, όποτε κι αν αυτή έρθει».

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep