Logo
Print this page

Daltons: «Μην μας υποτιμάτε»

Η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη «Daltons Club» εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το εξώδικο για την οφειλή στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι οργανωμένοι των «κιτρινόμαυρων» ζήτησαν να δημοσιοποιηθούν όλοι οι χώροι από τους οποίους ο Δήμος λαμβάνει ενοίκια...

Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι «Daltons»:

«Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Πρακτικό ίδρυσης Σωματείου υπό την επωνυμίαν Αθλητική Ένωσις Ηρακλείου ο Εργοτέλης.

Έτσι ξεκινά το πρακτικό που υπογράφηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1929 στο Καζίνο του Ροΐδη. Από εκείνη την ημέρα που επισημοποιήθηκε η ίδρυση του Εργοτέλη, έχουν συμβεί πολλά στον αγαπημένο μας σύλλογο. Έχει υποστεί τα πάνδεινα, αλλά ποτέ δεν έπαψε να είναι ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε το αυτονόητο, διότι κάποιοι που έχουν πάρει την εντολή των Ηρακλειωτών να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τα κοινά της πόλης, το έχουν ξεχάσει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η συμπεριφορά τους απέναντι στον Εργοτέλη. Συμπεριφορά απαξιωτική και πέρα για πέρα προσβλητική όχι μόνο για τους Εργοτελίτες, αλλά για οποιονδήποτε σκεπτόμενο πολίτη.

Βλέπετε, μέχρι τις επόμενες Εκλογές υπάρχει ακόμη περιθώριο δύο ετών. Γι' αυτό το λόγο κάποιοι αισθάνονται ακόμα βολικά. Προφανώς εάν πλησίαζε εκλογική διαδικασία, οι ίδιοι κύριοι θα ασχολούνταν με τον Εργοτέλη μόνο για να κερδίσουν ψήφους. Να βγουν εκείνες τις... φυσικές φωτογραφίες (εδώ γελάμε) στην πρώτη γραμμή της μάχης, να προλάβουν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες καπηλευόμενοι ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές.

Βέβαια, η συμπεριφορά τους στην είδηση του θανάτου του αείμνηστου προέδρου μας Απόστολου Παπουτσάκη αποτέλεσε το απόλυτο ξεγύμνωμά τους. Προφανώς είχαν καταλάβει ότι το κλίμα δεν τους σήκωνε, παρότι είναι δεδομένο ότι ακόμα σκέφτονται πως έχασαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με χιλιάδες εν δυνάμει ψηφοφόρους τους.

Καλούμε εκείνους που έστειλαν (και διέρρευσαν) το εξώδικο στην ΠΑΕ Εργοτέλης για την οφειλή προς το Παγκρήτιο Στάδιο να πράξουν το ίδιο με ΟΛΟΥΣ όσοι οφείλουν στον Δήμο Ηρακλείου και στην Εταιρία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου.

Με πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ να ενημερωθούν οι πολίτες για τους χώρους, εγκαταστάσεις, κτίρια, καταστήματα κλπ που έχει παραχωρήσει ο Δήμος έναντι ενοικίου και να γνωστοποιηθεί το ύψος κάθε ενοικίου και οι σχετικές οφειλές. Τότε, να είστε σίγουροι, ότι θα βγουν τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα.

ΥΓ. Το έχουμε ξαναπεί: Μη μας υποτιμάτε...

ΥΓ2. Αφού δε μας σέβεστε, θα μας βρείτε απέναντί σας...

ΥΓ3. Μη μετράτε οπαδούς στην προσπάθεια να δείτε τους αντιπάλους σας. Ο λαός έχει ξυπνήσει και βλέπει την κατάσταση χωρίς χρωματιστά γυαλιά. Το άδικο δεν το θέλει κανείς. Οι εκλογές θα έρθουν και θα έχουν φόντο... κατάμαυρο!

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ DALTONS CLUB».

Last modified onΚυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 19:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr