Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίτσος: «Έκρυβε παγίδες»

Τη νίκη και τίποτα παραπάνω κράτησε από το παιχνίδι με τη Δόξα ο Μηνάς Πίτσος. Τι είπαν Μπουχαλάκης-Αθανασίου.

Ο Μηνάς Πίτσος δήλωσε μετά το 1-0 του Εργοτέλη επί της Δόξας Δράμας: «Οπωσδήποτε κρατάμε μόνο το τρίποντο. Κάθε αρχή και δύσκολη, κρύβει παγίδες, ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο έπρεπε να πάρουμε. Μπήκαμε σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα και σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να κερδίζουμε. Το ήξερα ότι θα παίξω δεξιός μπακ, μου το είχε πει ο προπονητής. Πήγαν όλα καλά, δεν είχα πρόβλημα».

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Γρηγόρης Αθανασίου αφιέρωσε τους τρεις βαθμούς στον αείμνηστο πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Παπουτσάκη: «Ήταν μία μεγάλη και σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Μία νίκη που μας δίνει δύναμη και ψυχολογία για την συνέχεια. Θέλουμε να αφιερώσουμε την πρώτη μας νίκη στον πρόεδρό μας Απόστολο Παπουτσάκη».

Ο 19χρονος μέσος Ανδρέας Μπουχαλάκης είπε από την πλευρά του: «Κάναμε ένα καλό 60λεπτο, πιέσαμε από την αρχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ, κρατήσαμε την μπάλα, κρατήσαμε την Δόξα μακριά από την εστία μας και δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό» επισήμανε ο 19χρονος μέσος της κρητικής ομάδας (στο στιγμιότυπο δεξιά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε ο Ντάριο Ζαχόρα) και αναφέρθηκε στο νεανικό σύνολο που δημιουργείται: «Είμαστε μία νέα ομάδα που παίρνουμε εμπειρίες».

 

Την Πέμπτη (04/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει μία ακόμα προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Ψαχνά. Στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς θα βρίσκεται και ο Μανώλης Τζανακάκης που εξέτισε την ποινή του.

Last modified onΠέμπτη, 04 Οκτώβριος 2012 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep