Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Φοβηθήκαμε...»

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Εργοτέλη μετά το ματς με τη Δόξα.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκόλ. Το βάλαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι εκεί. Μετά φοβηθήκαμε. Δώσαμε ευκαιρίες στην Δόξα και μπορούσε να ισοφαρίσει.Δεν μπορέσαμε να βάλουμε δεύτερο γκόλ για να ηρεμίσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη.Το πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα» τόνισε ο τεχνικός του Εργοτέλη και συνέχισε αναφερόμενος στην ομάδα της Δόξας «ξέρετε πόσο δύσκολη ομάδα είναι η Δόξα. Καλά οργανωμένη ομάδα και δυνατή στα στημμένα. Είχαμε πάλι 6-7 αβίαστα λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Είναι λογικό όμως γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά.Καλή συνέχεια στην Δόξα. Είναι έμπειρη ομάδα και θα μπορέσει να χτυπήσει άνοδο».

Για το παιχνίδι: «Μετά το γκόλ αγχωθήκαμε και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία τη μπάλας. Η Δόξα έχει παίκτες που έχουν παίξει Σούπερ Λίγκ και είναι λογικό να μας πιέσει.Στις αλλαγές μου ήθελα να φρεσκάρω λίγο το κέντρο για να μπορέσουμε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα. Αυτούς τους παίκτες έχουμε θα προσπαθήσουμε να τους φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εχουν και αυτά τα νέα παιδιά μια απειρία. Θέλουν χρόνο. Είναι λογικό.Θα ήθελα να έχω πιο ποιοτικούς παίκτες. Αλλά με αυτούς που έχω θα πορευθούμε.Ο Ζάχορα δεν ήταν τόσο καλός, αλλά βρήκε μια ευκαιρία και έκανε γκόλ. Αυτό θέλω. Μετράει το γκολ στο ποδόσφαιρο. Το Παγκρήτιο είναι η έδρας της ομάδας. Επαιξε στην Σούπερ Λίγκ σε αυτό το γήπεδο. Οσοι έρθουν να μας δούν καλώς να ορίσουν, όσοι δεν θέλουν τι να κάνω.Ισως ήταν καλύτερα να παίζουμε σε ένα μικρό γήπεδο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

 

 

Ο αμυντικός του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γεωργίου, είπε: «Ήταν πρεμιέρα για μας. Είχαμε το άγχος. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά. Ζητήσαμε ένα γρήγορο γκόλ στο πρώτο. Δεν το πετύχαμε. Το κάναμε στο δεύτερο. Μετά δείξαμε μια απειρία και κλειστήκαμε πίσω. Αυτό είναι ένα μάθημα για μας. Εχουμε συνεχόμενο παιχνίδι και πρεπει να ξεκουραστούμε».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep