Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Όνειρο για πολλούς ο Εργοτέλης»

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου δήλωσε ότι πολλοί συνάδελφοί του θα ήθελαν να εργαστούν στην ομάδα που κοουτσάρει.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε στον Sentra fm και αναφέρθηκε...

στο πρωτάθλημα της Football League που ξεκινά: «Στην Ελλάδα βλέπουμε συνεχώς καινούργια πράγματα. Είναι περίεργο να ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με 21 ομάδες, δηλαδή 40 ομάδες, έναν μαραθώνιο, με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, μερικά εκ των οποίων είναι και μακρινά. Θα τα καταφέρει όποια ομάδα μπορέσει να αντέξει. Θέλει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου, να μην έχεις πολλές κάρτες και τραυματισμούς».

στον στόχο του Εργοτέλη: «Θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στην Superleague. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, για τρεις μήνες, δώσαμε 11 φιλικά και μάλιστα την πρώτη αγωνιστική έχουμε ρεπό. Βεβαίως το ρόστερ μας αποτελείται από νέα παιδιά με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια και λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να έχουμε μια καλή πορεία».

στο πώς βιώνει την κατάσταση στην ομάδα μετά τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη: «Όλα έγιναν ξαφνικά. Ο γιός του Δημήτρης πήρε την απόφαση να συνεχίσει και όλα έπεσαν πάνω του. Εχουμε αρκετά προβλήματα, αλλά εύχομαι να βρει τον δρόμο γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να συνεχίσει. Ολοι οι προπονητές είχαν όνειρο να δουλέψουν στον Εργοτέλη. Εύχομαι να τα πάει καλά».

στο πώς θα αντιμετωπίσει τα πολλά ματς: «Εχουμε ρόστερ με 27-28 παιδιά τα οποία “πεινάνε” για να δείξουν πράγματα. Θέλουμε χρόνο καθώς αλαλάξαμε αγωνιστική ταυτότητα. Θέλω να έχουμε την κατοχή και να ελέγχουμε το παιχνίδι».

στο ποιες ομάδες είναι φαβορί για την άνοδο: «Σίγουρα είναι οι ομάδες που προστέθηκαν τελευταία (σ.σ. Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα), αλλά και η Παναχαϊκή, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός που έχουν εμπειρία. Γενικά πιστεύω ότι 10 ομάδες είναι μέσα στο κόλπο και στην Β΄Εθνική πολλές είναι που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2012 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep