Η πρώτη του Εργοτέλη

Τη Δευτέρα (02/08) έγινε η πρώτη συγκέντρωση του Εργοτέλη. Τι δήλωσαν οι Κιτρινόμαυροι.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε για την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (02/08):

«Ευδιάθετοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο στάδιο της προετοιμασίας, εμφανίστηκαν σήμερα το απόγευμα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου όπου κηρύχθηκε η επίσημη έναρξη των προπονήσεων για την ομάδα μας.

Σύσσωμοι οι ''κιτρινόμαυροι'', αποτελούμενοι από παλιούς και νέους παίκτες καθώς και από παιδιά που επιλέχθηκαν απ' την Κ19 του συλλόγου, εκτέλεσαν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ακολουθώντας τις οδηγίες του ανανεωμένου τεχνικού team, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του Εργοτέλη, Νίκου Μπαδήμα.

Στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου, βρέθηκαν και εκπρόσωποι των ΜΜΕ με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, τον προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές να παραχωρούν δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γιώργος Τουτζάρης: «Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει η οποία ελπίζουμε να κυλήσει κανονικά και να μην έχουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την περσινή σεζόν λόγω του κωρονοϊού που μας αναγκάσαν να πάμε σε ένα πρωτάθλημα εξπρές το οποίο ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και παράλληλα πολύ δύσκολο στο να ανταπεξέλθουμε. Η νέα χρονιά μας βρίσκει με νέα πρόσωπα τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και στο ποδοσφαιρικό όπου ήρθαν παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν. Θέλω να πιστεύω θα έχουμε μια χρονιά εξίσου καλή με την περσινή και το μόνο που θα διαφέρει θα είναι το αποτέλεσμα το οποίο θα είναι φέτος ελπίζω το επιθυμητό για την ομάδα μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία που είναι το σημαντικότερο για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Νίκος Μπαδήμας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Μια ομάδα που καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες και τα θέλω μου. Εύχομαι οι παίκτες μου να έχουν πάνω απ' όλα υγεία. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε το έργο των προηγούμενων χρόνων. Θέλω να έχουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο η οποία να μετουσιώνεται και βαθμολογικά».

Γιάννης Μπουτσάκης: «Αρχικά να ευχηθούμε σε όλους υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων. Πέρσι μας στέρησαν ένα όνειρο. Όπως κάνουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Antonio Mico: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εργοτέλη. Εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουμε όλοι την υγεία μας και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου και όχι οι προσωπικές μου φιλοδοξίες».

Θέμης Τσέλιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Εργοτέλη. Μια μεγάλη ομάδα, απ' τις καλύτερες στην κατηγορία με σπουδαία ιστορία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, να είμαστε υγιείς και όλοι μαζί παίκτες και προπονητές να πραγματοποιήσουμε τον στόχο που έχει τεθεί. Πιστεύω με τις προσθήκες και με τον κορμό που έχει κρατήσει η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Θέλω να κάνουμε τους στόχους του Εργοτέλη πραγματικότητα».

Χρήστος Βουτσάς: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ο τρόπος παιχνιδιού του Εργοτέλη μου ταιριάζει. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω και απ' την δική μου πλευρά ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Last modified onΔευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep