Συμφώνησαν Ποζατζίδης, Κουατένγκ

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Εργοτέλη ο Χρήστος Μπάτζιος που οδεύει προς Ξάνθη.

Στην ανανέωση των συμβολαίων τους με τον Εργοτέλη συμφώνησαν οι Στέλιος Ποζατζίδης, Τσαρλς Κουατένγκ. Αντίθετα, ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μπάτζιος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη. Η ανακοίνωση για τις δύο ανανεώσεις:

«Δύο ακόμα παίκτες προχώρησαν σήμερα στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας. Ο λόγος για τους Στέλιο Ποζατζίδη και Charles Kwateng οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία επεκτείνοντας για δυο ακόμα χρόνια τα συμβόλαια τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν ώστε να είμαι ένα κομμάτι της προσπάθειας που κάνουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν να είμαστε υγιείς και με πολύ δουλειά ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε φέτος ότι μας στέρησαν την περυσινή σεζόν», ανέφερε ο Στέλιος Ποζατζίδης αμέσως μετα την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Και ο Charles Kwateng με την σειρά του δήλωσε: «Νιώθω ευλογημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα ώστε να ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Είχα μια δύσκολη χρονιά μετά τον τραυματισμό μου αλλά πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν με την βοήθεια του Θεού να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πραγματοποιήσει τον στόχο της και να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης είναι η καλύτερη και η πιο σωστή επιλογή απ’ όσες μου προτάθηκαν. Θέλω με κάθε τρόπο να ανταποδώσω την πίστη που μου έδειξε η οικογένεια του Εργοτέλη την δύσκολη για εμένα περίοδο του τραυματισμού μου».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιούνιος 2021 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep