Ανανέωσαν Μπουρσέλης, Μπουτσάκης

Ο Εργοτέλης έσπευσε να ανανεώσει για δύο ακόμα χρόνια τα συμβόλαια των Μπουρσέλη και Μπουτσάκη.

Αντώνης Μπουρσέλης και Γιάννης Μπουτσάκης θα συνεχίσουν για δυο ακόμα χρόνια να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας σε δηλώσεις τους ανέφεραν:

Αντώνης Μπουρσέλης: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για ακόμη δύο χρόνια, γιατί νιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Ο Εργοτέλης είναι μια υγιής ομάδα με άψογο κλίμα προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να είμαστε υγείες και να πραγματοποιήσουμε μια άκρως πετυχημένη σεζόν».

Γιάννης Μπουτσάκης: «Ο Εργοτέλης έδειξε τα τελευταία χρόνια πως μπορεί να χτιστεί μια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζοντας μια νοοτροπία αξιοζήλευτη και αξιοθαύμαστη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μου και εύχομαι τη νέα χρόνια να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου τον οποίο μας στέρησαν την προηγούμενη χρονιά εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Ελπίζω ο στόχος μας να επιτευχθεί κι εγώ προσωπικά να συμβάλω με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό».

Ο μέσος Αντώνης Μπουρσέλης (06/07/1994) παίζει στον Εργοτέλη από το 2017 και πέρυσι έκανε 25 συμμετοχές με τρία γκολ. Ο χαφ Γιάννης Μπουτσάκης (08/02/1994) παίζει κι αυτός στην ομάδα του Ηρακλείου από το 2017 και πέρυσι σε 26 ματς πέτυχε δύο γκολ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep