Ευφορία στον Εργοτέλη

Άνοιξε η όρεξη στον Εργοτέλη μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Λιβαδειά.

Μπορεί πολλοί να μην πίστευαν ότι ο Εργοτέλης έχει ελπίδες, έστω για τη δεύτερη θέση, αλλά μετά τη μεγάλη νίκη (0-1) επί του Λεβαδειακού τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Οι μόλις τρεις βαθμοί που χωρίζουν την ομάδα του Ηρακλείου από τη δεύτερη Ξάνθη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη και η όρεξη για συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έχει ανοίξει.

Την Κυριακή (9/5, 15.45) ο Εργοτέλης υποδέχεται στο Παγκρήτιο τα Χανιά και η νίκη είναι ο αποκλειστικός στόχος. Μετά την αναμέτρηση στη Βοιωτία, η ομάδα επέστρεψε στην βάση της το πρωί της Πέμπτης όπου μετέβη απευθείας στο γήπεδο για προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ποζατζίδης ενώ οι Μπότε και Νεράλ ανεβάζουν στροφές μέρα με την μέρα, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (7/5) πραγματοποιήθηκε με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν πάνω από μία ώρα στο χθεσινό παιχνίδι όπου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ανέβασαν την ένταση με παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο και ταχυδύναμη. Νέο ραντεβού για προπόνηση έχει δωθεί το πρωί της Παρασκευής (7/5) στο Παγκρήτιο.

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάιος 2021 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep