Φωνάζει ο Πανελευσινιακός

Ο Σπύρος Δημόπουλος έστειλε μήνυμα ότι: «Η Ελευσίνα παίζει για τον εαυτό της και για κανέναν άλλον».

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρατσιάτου (Αργολίδας) και του πρώτου επόπτη Αρμακόλα (Κυκλάδων) έχει ο Πανελευσινιακός μετά το 0-0 με τη Λαμία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος, με δηλώσεις του στο FL News στάθηκε σε ένα πέναλτι σε ανατροπή του Ζέλιου, σε ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Πρίντεμπς και σε λανθασμένες υποδείξεις του βοηθού.

«Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρατσιάτου και τις υποδείξεις του επόπτη Αρμακόλα», δήλωσε ο Δημόπουλος και συνέχισε: «Στο 82' δεν δίνει καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ζέλιου, στο 88' ανατρέπεται ο Πρίντεμπς και δεν δίνει φάουλ. Μόνο αίμα δεν έβγαλε ο ποδοσφαιριστής μας και δεν δόθηκε καν παράβαση. Ο δε Αρμακόλας δύο κόρνερ υπέρ μας, τα έδωσε άουτ. Υπέδειξε δύο πλάγια αντίθετα. Να γνωρίζουν όλοι ότι η Ελευσίνα παίζει μόνο για τον εαυτό της και για κανέναν άλλος. Και στο τέλος θα μείνει στην κατηγορία».

Για το θέμα της διαιτησίας μίλησε και ο Χρήστος Δημόπουλος. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είπε: «Η Λαμία έχει φοβερή ομάδα, αλλά εμάς δεν μπορούσε να μας παίξει. Το πέναλτι μπορούσε να το δώσει. Σε άλλους τα δίνουν εύκολα, ενώ εμείς δεν έχουμε πάρει ένα πέναλτι. Ο δε επόπτης Αρμακόλας δεν ήξερε τι έδινε... Μακάρι να βγει η Λαμία, αλλά και εμείς δίνουμε τον αγώνα μας. Όχι όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα, να σφυρίζεις όπως θέλεις εσύ».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.