«Δεν πουλάει παιχνίδια ο ΟΦΙ»

Τι απάντησε το μέλος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, Γιώργος Φραγκάκης.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το μέλος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας απάντησε σε ερώτηση φίλων του, αν οι Ασπρόμαυροι «έδωσαν» τον αγώνα με την Ξάνθη. Όπως υποστηριξε, αν είχε οποιαδήποτε τέτοια υπόνοια, θα είχε παραιτηθεί και σημείωσε ότι «Είμαστε σε μια κατηγορία όπου γίνονται πράγματα που ούτε καν τα υποψιαζόμαστε».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Επειδή από χθες μετά τον αγώνα ΟΦΙ - ΞΑΝΘΗ με έχουν ρωτήσει πάρα πολλοί γνωστοί και φίλοι αν ο ΟΦΙ «έδωσε» τον αγώνα (είμαι μέλος του ΔΣ του ΟΦΙ) και επειδή η φημολογία βαίνει διογκούμενη, απαντώ από εδώ ως ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και μόνο.

Αν είχα την οποιαδήποτε υπόνοια ότι ο ΟΦΙ πούλησε αγώνα εν γνώσει έστω και ενός μέλους του ΔΣ του ΟΦΙ θα είχα παραιτηθεί προ πολλού. Αν συμβαίνουν πράγματα τα οποία το ΔΣ δεν μπορεί να ελέγξει και δεν τα γνωρίζει, δεν γνωρίζω, ελπίζω πως όχι.

Το ΔΣ του ΟΦΙ είναι το ίδιο από τότε που ο ΟΦΙ ήταν στο τοπικό και κάνει ό,τι μπορεί. Είμαστε άπειροι και ερασιτέχνες, έχουμε κάνει άπειρα λάθη, έχουμε καταφέρει και πάρα πολλά. Δεν έχουμε άλλο κίνητρο από την αγάπη στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. Είμαστε σε μια κατηγορία όπου γίνονται πράγματα που ούτε καν τα υποψιαζόμαστε.

Η φημολογία από χθες ότι ο ΟΦΙ πουλάει παιγνίδια είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στα 15 χρόνια που είμαι στο ΔΣ του ΟΦΙ. Με έχει στεναχωρήσει περισσότερο και από τους υποβιβασμούς της ομάδας. Σας διαβεβαιώ ότι η διοίκηση του ΟΦΙ δεν πουλάει παιγνίδια. Δεν θα ήμουν στο ΔΣ αν συνέβαινε αυτό».

Last modified onΚυριακή, 18 Απρίλιος 2021 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep