«Παθήματα, μαθήματα»

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια όπως δήλωσε ο Τίμος Καβακάς.

Μέσω αναδιάρθρωσης θα μείνει στην κατηγορία ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο προπονητής Τίμος Καβακάς μετά την ήττα (2-1) από την Ξάνθη δήλωσε:

«Αυτό που κρατάμε για ένα ακόμη παιχνίδι είναι η πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Δείχνουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλα τα παιδιά. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα και ουσιαστικά δύο πάλι στιγμές, θα έλεγα από το πουθενά, η ομάδα έχασε το παιχνίδι. Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια, αυτό που θα κρατήσουμε, είναι η προσπάθεια που κάναμε.

Δυστυχώς πληρώνουμε λάθη τα οποία δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε και αυτή είναι η κατάληξη σε κάθε παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε αυτό με τον Εργοτέλη. Αυτό που έχουμε πει, είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Είναι έξι παιχνίδια, θα τα παλέψουμε όλα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Αν ο ΟΦΙ άξιζε να έχει περισσότερους βαθμούς:

«Με όποια ομάδα και αν έχουμε παίξει, τα σχόλια μετά τα παιχνίδια είναι τα ίδια. Ότι η ομάδα μας δεν είναι γι’ αυτή τη θέση, πως παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είμαστε δημιουργικοί, αλλά χάνουμε από στιγμές που πληρώνουμε τ’ ατομικά λάθη. Αυτό όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα η οποία πατάει πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία και αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πληρώσει ακριβά».

Αν προετοιμάζεται το έδαφος για τη νέα χρονιά:

«Ναι, η διοίκηση δουλεύει πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Ηδη απ’ ό,τι γνωρίζω, έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για το προπονητικό κέντρο και η ομάδα να έχει το δικό της εστιατόριο. Από πλευράς λειτουργίας είμαστε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα θα έχει σε 10-15 ημέρες και το επίσημο σάιτ της. Θα έλεγα πως η ομάδα βαδίζει από το καλό στο καλύτερο όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Τα φετινά λάθη, τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα και να μην τα επαναλάβουμε του χρόνου».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΣάββατο, 17 Απρίλιος 2021 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep