Ζητούν πριμ ανόδου από τον ΟΦΙ

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Χύσι, Καραγκιολίδη κατά του ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι εξ αναβολής προσφυγές των Κέβιν Χύσι, Φώτη Καραγκιολίδη κατά του ΟΦ Ιεράπετρας συζητήθηκαν τη Δευτέρα (05/04) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι δύο ποδοσφαιριστές επανήλθαν, διεκδικώντας πριμ ανόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Χύσι ζητά 2.000 ευρώ, με τη νομικό της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη να χαρακτηρίζει την προσφυγή καταχρηστική, αφού η άνοδος δεν ήρθε με αγωνιστικά κριτήρια. «Αν ο Πανιώνιος δήλωνε συμμετοχή, τότε ο ΟΦΙ ως 4ος δεν θα προβιβαζόταν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στον Καραγκιολίδη, το πριμ που διεκδικεί είναι 3.000 ευρώ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υποστήριξε στην εκδίκαση ότι ο ιδιοκτήτης, Θανάσης Χηνόπουλος ζητούσε από το καλοκαίρι την κατάκτηση έστω της 4ης θέσης, πιστεύοντας ότι θα προβιβαστούν επιπλέον ομάδες. «Ζητούσε την 4η θέση για την άνοδο. Η Ιεράπετρα επελέγη, γιατί τερμάτισε εκεί και όχι γιατί είναι... ωραία», είπε.

Η Τσαγκαράκη ρώτησε πώς γίνεται ο Χηνόπουλος να γνωρίζει από το καλοκαίρι του 2019 ότι θα προβιβάζονταν περισσότερες ομάδες, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν «γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο;».

Last modified onΤρίτη, 06 Απρίλιος 2021 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep