«Καμία δικαιολογία...»

Ο Γιώργος Μαραντάς δήλωσε ότι κανείς στην Ξάνθη δεν περίμενε στραβοπάτημα απέναντι στον Καραϊσκάκη.

Μετά το 1-1 κόντρα στον Καραϊσκάκη, ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στην Ξάνθη, Γιώργος Μαραντάς, δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Δεν ήταν καν στις σκέψεις μας ότι θα συμβεί αυτό. Συμβαίνουν όμως και τέτοια αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ήρθε σε ένα σημείο που δεν το περιμέναμε. Ελπίζω να το αλλάξουμε σύντομα αυτό που είδαμε. Ξεκινήσαμε καλά μέχρι το 20', μέχρι τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι. Από εκεί και μετά η ομάδα έριξε κατακόρυφα την απόδοσή της.

Δεν ξέρω αν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, αλλά όλη την εβδομάδα μιλούσαμε για επικίνδυνο αντίπαλο. Το είδαμε σοβαρά. Η διαιτησία επηρέασε τον αγώνα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι όμως δικαιολογία, γιατί όταν έχεις αξιώσεις για πρωτάθλημα, δεν μπορείς να λες δικαιολογίες. Είναι ευθύνη δική μας.

Δεν έχω δει στην τηλεόραση τη φάση με τον Καπνίδη, αλλά εγώ το είδα γκολ. Χάθηκε η ψυχραιμία μετά το 20λεπτο. Είναι περίεργο, δεν ξέρω γιατί συνέβη. Τα πάντα κρίνονται από εμάς, από τους παίκτες, από την ομάδα. Δεν έχεις καμία δικαιολογία όταν παίζεις με τον τελευταίο και να δίνεις βαθμό. Οι βαθμοί μπορούν να αναπληρωθούν. Είναι στο χέρι μας πώς θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Last modified onΣάββατο, 03 Απρίλιος 2021 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep