«Παιδικό λάθος»

Ο Τίμος Καβακάς του ΟΦ Ιεράπετρας δεν έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦ Ιεράπετρας, Βασίλης Βογιατζής μίλησε μετά την ήττα (2-1) από τη Δόξα Δράμας, αφού αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις ο τεχνικός Τίμος Καβακάς. Όπως είπε:

«Το πόσο καθοριστικό ήταν το σημερινό αποτέλεσμα θα το δείξει το τελείωμα της χρονιάς, όταν θα κάνουμε το ταμείο μας. Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι η ομάδα έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ένα πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορούσαμε, είχαμε μια απόλυτη ηρεμία. Η Δόξα χωρίς να έχει κάποια τελική ευκαιρία. Από ένα δικό μας λάθος στον χώρο του κέντρου δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ όπως έχει γίνει σε πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα. Είχαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε, πετύχαμε το γκολ. Μετά από αυτό είχαμε μια κλασικότατη ευκαιρία για ένα ακόμη.

Για άλλη μια φορά στο δεύτερο ημίχρονο τρώμε ένα παιδικό γκολ, παιδικό λάθος και τελειώνει εκεί το παιχνίδι με νικήτρια τη Δόξα όπου πιστεύω ότι με την προσπάθεια που καταβάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο το τελικό σκορ μας αδικεί. Τουλάχιστον έπρεπε να είναι ισοπαλία.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Έχουμε αποδείξει ότι παρόλα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μας η ομάδα αξίζει να παραμείνει. Πληρώσαμε κάποια παιδαριώδη λάθη με πολύτιμους βαθμούς. Έχουμε αποδείξει ότι η ομάδα μας είναι απόλυτα ανταγωνιστική, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα. Το είδατε και εσείς σήμερα».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Μάρτιος 2021 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep