«Από τις καλύτερες εμφανίσεις»

Ο Γιώργος Μαραντάς τόνισε ότι σωστά ο διαιτητής στη Δράμα έδωσε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης.

Μετά τη νίκη (3-0) της Ξάνθης απέναντι στη Δόξα Δράμας ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Μαραντάς δήλωσε:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, δεύτερη συνεχόμενη με τη Δόξα Δράμας. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή. Πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ και κρατάμε την εμφάνιση. Βλέπουμε το επόμενο πολύ πιο σημαντικό ματς για την πορεία μας.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να δεχτούμε την κόκκινη κάρτα είχαμε την υπεροχή. Φαινόταν μόνο η ομάδα μας και ήταν από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις».

Για το πέναλτι:

«Δε νομίζω ότι ο διαιτητής μας χάρισε πέναλτι, ήταν. Στη συνέχεια της φάσης μπήκε γκολ. Ήταν καθαρή νίκη. Δεν έπαιξε ρόλο καθόλου η διαιτησία».

Για το ότι η Ξάνθη δεν έχει αποδώσει ως τώρα καλό ποδόσφαιρο:

«Έχουμε άγχος από την αρχή της περιόδου. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά στα τελευταία ματς βρίσκουμε τα πατήματά μας. Το σημαντικό είναι στον δεύτερο γύρο να παρουσιαστούμε όπως σήμερα. Δεν είναι τόσο η εμφάνιση όσο η αποτελεσματικότητα. Σήμερα είχαμε και τα δύο».

Πώς γίνεται να έχουν άγχος έμπειροι ποδοσφαιριστές;

«Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Έχεις αυτούς τους παίκτες για να παίρνουν το άγχος πάνω τους και να αποδίδουν καλύτερα, ώστε η ομάδα να βγαίνει από το άγχος».

Απόδοση: FL News

Last modified onΚυριακή, 14 Μάρτιος 2021 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep