«Όταν κάτι στραβώνει...»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι ο Ιωνικός θα συνεχίσει να κάνει τον αγώνα του.

Μετά την ήττα (1-0) από τη Δόξα Δράμας ο προπονητής του Ιωνικού σημείωσε ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές του και ανέφερε:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με κάποιο σχετικό ύφος ίσως και λίγο κουρασμένοι. Δεν μπήκαμε όπως μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Απέναντι μας είχαμε μια ποιοτική ομάδα όπως την είχαμε αναλύσει που φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, χάσαμε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες όπως κάναμε και στο πρώτο. Αλλά ξέρετε πώς είναι, όταν κάτι στραβώνει μετά δύσκολα γυρίζει. Συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και πρέπει να βρούμε και πάλι τον καλό μας εαυτό.

Με τον Λεβαδειακό δεν είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι όπως όλα τα παιχνίδια. Έχουμε την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ. Εμείς θα κάνουμε τα παιχνίδια μας θα κάνουμε τον αγώνα μας, ό,τι κάνουμε μέχρι τώρα. Νομίζω και ελπίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Μπήκαμε πολύ μουδιασμένα. Ξέραμε ότι η Δόξα είναι καλή ομάδα. Δεν ήμαστε αλλού. Την είχαμε κάνει ανάλυση, την ξέραμε. Κάποιες φορές όμως έρχονται τα πράγματα έτσι που δεν μπορείς να τα αλλάξεις, να τα γυρίσεις όπως έχουμε κάνει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Σήμερα δεν το κάναμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να τα κατηγορήσεις. Συνεχίζουμε, μπράβο τους και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη Δόξα Δράμας:

«Συγκρίνοντας την Δόξα που ήμουν εγώ με τη σημερινή θα πω ότι τότε, επί Μπύρου, τα πράγματα ήταν πιο οργανωμένα. Δεν ξέρω τώρα τι κάνουν εδώ τα παιδιά. Τώρα είναι κάτι άλλο. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε καλά. Δεν θέλω να θίξω τους ανθρώπους. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΤετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep