«Κάτι πιο δραστικό ο ΠΣΑΠ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόδου, Νικήτας Μαλλιάκας, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΣΑΠ θα πρέπει να κάνει κάτι πιο δραστικό, όσον αφορά την έναρξη της Football League.

Η συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ροδιακή»:

«Το Συνδικαλιστικό Όργανο που ονομάζεται ΠΣΑΠ το να βγάζει βιντεάκια και ανακοινώσεις αντιλαμβάνομαι ότι είναι καλά. Γιατί όμως δεν προτείνει μια απεργία όλων των ποδοσφαιριστών από τη στιγμή που οι επαγγελματίες παίκτες είναι ένα. Γιατί άραγε δεν το κάνει; Όλα τα Συνδικαλιστικά όργανα όταν θίγονται οι μισοί τους εργάτες, κάνουν απεργία. Γιατί να πάμε στο Συμβούλιο Επικρατείας και δεν κάνουμε κάτι πιο εύκολο όπως είναι μια απεργία; Κάποια στιγμή κατηγορούσαν τις ομάδες ότι δεν θέλουν να ξεκινήσουν και ότι δεν υπογράφουν το πρωτόκολλο. Το υπογράψαμε, έγινε κάτι;


Σε ερώτηση για το αν νιώθει κάποια …κόντρα μεταξύ της Λίγκας και του ΠΣΑΠ είπε:
«Ο κ. Λεουτσάκος παλεύει με νύχια και με δόντια καθημερινά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάποια κόντρα. Η Λίγκα ίσως έχει την ίδια άποψη με εμένα, ότι θα πρέπει να γίνει κάτι πιο έμπρακτο. Ο ΠΣΑΠ είναι Συνδικαλιστικό όργανο των παικτών και η Λίγκα είναι ένα όργανο των ΠΑΕ. Είναι δυο αντίθετα πράγματα».


Αναφερόμενος ειδικότερα στην επόμενη ημέρα, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Για εμάς δεν έχει σημασία πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις αλλά το πότε θα αρχίσει η ποδοσφαιρική σεζόν. Το να έρθουν οι παίκτες στη Ρόδο, να κάνουμε τα μοριακά τεστ, να έχουμε ενοίκια, φαγητά, έξοδα και μετά να μας πουν ότι δεν μπορείτε να παίξετε γιατί δεν προλαβαίνουμε, δεν έχει καμία ουσία. Δεν το έχει καταλάβει αυτό κανείς, ούτε και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών. Όλοι μιλάνε για έναρξη προπονήσεων. Το διαβάζω καθημερινά και ειλικρινά σκέφτομαι ότι μάλλον δεν ξέρουμε τι ζητάμε. Δεν είναι σημαντικό το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις αλλά οι αγώνες.
Σε αυτή τη βάση πρέπει να μιλήσουμε. Να βγουν να μας πουν το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όχι μετά τις προπονήσεις να κάνουμε νέες αιτήσεις, να περιμένουμε και να παίζουμε το γαϊτανάκι. Θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο και ένα χρονοδιάγραμμα».


Για το θέμα της αναδιάρθρωσης τόνισε τα ακόλουθα:
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το ζητάμε από το καλοκαίρι και ο κ. Αυγενάκης το έκανε τώρα. Ακόμα και έτσι είναι καλό αλλά θα πρέπει να βγουν μας πουν γιατί θα παίξουμε φέτος.
Θα παίξουμε για να πέσουν δυο ομάδες και θα μείνουν οι υπόλοιπες για να ενοποιηθούν του χρόνου με τη Super League 2; Δεν θα πέσει καμία; Είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί θα παίζουμε αγώνες και δεν θα ξέρουμε γιατί … παίζουμε. Και θα βλέπουμε κάτι περίεργα πράγματα και θα …τραβάμε τα μαλλιά μας. Είναι μια συζήτηση που θα πρέπει να ανοίξει όσον αφορά την επόμενη ημέρα».


Απαντώντας στο ερώτημα για το αν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει καθόλου το φετινό πρωτάθλημα της Football League, επεσήμανε:
«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι στο 70/30 για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 09 Φεβρουάριος 2021 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep