Logo
Print this page

«Ιστορική πεντακάθαρη νίκη»

Η Καλαμάτα απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, σχετικά με τον αγώνα του Οκτωβρίου 2019 απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την Καλαμάτα που έγιναν το 2019 για το Κύπελλο. Η Μαύρη Θύελλα είχε αποκλείσει τους «βυσσινί» σε διπλή αναμέτρηση και ο Κούγιας υποστήριξε πως «δεν ήταν καθαρά».

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Και τα δύο παιχνίδια Καλαμάτα – ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδας 3-0 και το ΑΕΛ – Λαμία για το πρωτάθλημα 0-3, όπου και στα δύο η ΑΕΛ ήταν φαβορί για να κερδίσει και στο δεύτερο για να αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, δεν ήταν καθαρά. Όπως όλοι γνωρίζουν , ο τότε προπονητής στην Καλαμάτα κατέβασε μία αλλόκοτη ενδεκάδα και στο ΑΕΛ – Λαμία, οι επιλογές όλες ήταν προβληματικές και οι επιλογές τακτικής και η αντικατάσταση του καλύτερού μας παίκτη εκείνη την ημέρα Milosavljevic, δημιουργούν πολλούς προβληματισμούς. Όπως όλοι γνωρίζουν, όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι Καλαμάτα – ΑΕΛ, με ελάχιστες εξαιρέσεις, απομακρύνθηκαν την περίοδο Ιανουαρίου».

Η Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον Κούγια, κάνοντας λόγο για «ιστορική πεντακάθαρη νίκη».

Αναλυτικά:

«Σε μια κακή αγωνιστική περίοδο για το πρωτάθλημα της Football League την περίοδο 2019-2020 στο θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας πέτυχε μια ιστορική πρόκριση επι της Α.Ε.Λ με πανάξια νίκη στο γήπεδο της με σκορ 3-0. Οι δηλώσεις του κ. Κούγια σχετικά μ' αυτόν τον αγώνα αφορούν την ομάδα του, τον τότε προπονητή της και φυσικά όχι την ομάδα μας και εκτίμησή μας είναι ότι οφείλονταν στην πικρία του από το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από το θεσμό. Όμως, επειδή από δημοσιεύματα φέρεται να έχει επιληφθεί Εισαγγελέας, φυσικά θα ανταποκριθούμε σε κάθε πρόσκληση αλλά η θέση μας είναι ξεκάθαρη ότι δηλαδή πρόκειται για μια ιστορική πεντακάθαρη νίκη και πρόκριση σε φιλόξενο υποδειγματικό κλίμα και στα δύο γήπεδα επί μιας απο τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδος και της αξίζει ο απόλυτος σεβασμός. Ευχή μας είναι και οι δύο ομάδες να πετύχουν τους φετινούς στόχους τους».

Media

Last modified onΔευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2021 12:25
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr