Αμανατίδης στο πλευρό του Βαζέχα

Ο Ασπρόπυργος ενίσχυσε το επιτελείο του με πρόσληψη βοηθού προπονητή, προπονητή τερματοφυλάκων και βοηθού γενικού αρχηγού.

Ο Ασπρόπυργος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σταύρου Αμανατίδη στο πόστο του βοηθού προπονητή, αυτή του Γιώργο Καλαμάκη ως προπονητή τερματοφυλάκων και εκείνη του Ηλία Χουζούρη ως βοηθού γενικού αρχηγού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«H ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Σταύρο Αμανατίδη στη θέση του βοηθού προπονητή, Γιώργο Καλαμάκη (προπονητή τερματοφυλάκων) και Ηλία Χουζούρη βοηθού γενικού αρχηγού.

Ο Σταύρος Αμανατίδης είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B, έχει εργαστεί ως Τεχνικός Διευθυντής στην Α.Ε. Χαλανδρίου από το 2014, ενώ σαν αθλητής έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες Παναθηναϊκού, Χαλάνδρι, Αία Σαλαμίνας, Άγιο Δημήτριο, Λεωνίδιο, Κεραυνό Κερατέας και Ηλυσιακό.

Ο Γιώργος Καλαμάκης έχει εργαστεί στις Προοδευτική, Κηφισιά, Φωστήρα, κεραυνό Κερατέας, Αστέρα Βάρης και Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Ηλίας Χουζούρης είναι κάτοχος UEFA C και ήδη έχει εργαστεί σε ακαδημίες όπως Κρυονέρι, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια ήταν στο δίκτυο ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ως ποδοσφαιριστής έχει στο ενεργητικό του 344 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Η διοίκηση της Ένωσης Ασπροπύργου καλωσορίζει τα νέα της μέλη στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας».

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2021 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep