«Μεγάλη και δύσκολη νίκη»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τη σπουδαιότητα της νίκης επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο Ιωνικός πέρασε νικηφόρα (0-1) από το Παγκρήτιο και ο προπονητής του, Δημήτρης Σπανός έκανε λόγο για μεγάλη, σημαντική και εξαιρετικά δύσκολη νίκη. Ο τεχνικός του Ιωνικού δήλωσε:

«Μεγάλη νίκη, πολύ σημαντική και εξαιρετικά δύσκολη. Ξέραμε με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε, καθώς έχει ομοιογένεια, πολύ καλή διοίκηση. Μια ομάδα στην οποία αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, διατηρήσαμε τον έλεγχο, δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Χάσαμε μια ευκαιρία με το Μπρίτο χωρίς να πιεστούμε καθόλου. Στο δεύτερο οπισθοχωρήσαμε και βέβαια σε αυτό δεν φταίνε τα παιδιά, φταίει ο προπονητής γιατί οι εντολές αυτές ήτανε. Μετά από 5,5 μήνες τέτοιας ταλαιπωρίας, δεν έχει να κάνει με την προπόνησή τους ή την φυσική κατάσταση, έχει να κάνει με την ψυχολογία τους.

Άρα εμείς ζητάμε αποτελέσματα. Σήμερα σε αυτό επικεντρωθήκαμε χωρίς να είμαστε στο β’ μέρος τόσο καλοί όσο έπρεπε. Δε μπορώ να μην πω συγχαρητήρια στα παιδιά, μπράβο τους, έκαναν μεγάλο αγώνα, να συνεχίσουν έτσι και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Για εμένα ο στόχος είναι τα τερματίσουμε στην εξάδα, γιατί; Για να σωθούμε γρήγορα. Είμαστε μια ομάδα που ήρθαμε από την πιο κάτω κατηγορία. Από κει και πέρα νομίζω δε θα έπρεπε να ζητάμε τίποτα, αν δεν τελειώσει η κανονική περίοδος.

Το είπα και το πιστεύω, εδώ έχω έρθει και με άλλες ομάδες και έχω δεινοπαθήσει, ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που λειτουργεί σωστά. Μπράβο, να συνεχίσει έτσι. Έτσι πέτυχε με τον συγχωρεμένο κ. Παπουτσάκη, έτσι θα πετύχει και τώρα…».

Media

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2021 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep