«Εξαίρεση ο Ιωνικός»

Απόλυτα έτοιμος ο Ιωνικός για την πρεμιέρα της Super League 2 όπως δήλωσε ο Σπύρος Φουρλάνος.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Ιωνικού έδωσε ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Φουρλάνος και τόνισε ότι οι Κυανόλευκοι είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην οργάνωση της ομάδας την οποία χαρακτήρισε εξαίρεση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Πώς περιμένεις την έναρξη πρωταθλήματος και την σημερινή πρεμιέρα με τον Εργοτέλη μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς;

«Είναι κάτι που το περιμένουμε πάνω από πέντε μήνες, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε. Απέναντι έχουμε τον Εργοτέλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου, προσπαθεί να προσφέρει θέαμα και ίσως βάζει σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα, κάποιες φορές. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο όλο αυτό το διάστημα με τον κόουτς και θεωρώ πως είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το πρώτο παιχνίδι».

Είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει η ομάδα στο φορτωμένο πρόγραμμα και τα συνεχόμενα παιχνίδια;

«Είναι αλήθεια ότι στη SL2 δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και σε αυτές τις επιβαρύνσεις, νομίζω ότι θα είναι μια δοκιμασία και σωματική και ψυχική για όλα τα παιδιά και για όλους τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και θα φανεί ποιος ήταν πιο επαγγελματίας και ποιος άντεξε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα».

Οι εντυπώσεις σου για τη λειτουργία του κλαμπ; Τόσο αναφορικά με το διοικητικό κομμάτι όσο και με τα έργα υποδομών που έχουν γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης;

«Δεν έχω λόγια για τον Ιωνικό, για την οργάνωση που υπάρχει, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί εδώ. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, όχι μόνο για τη SL2 αλλά και για τη SL1, αν εξαιρέσεις την πρώτη τετράδα-πεντάδα των μεγάλων ομάδων. Νομίζω ότι η εξαιρετική λειτουργία του Ιωνικού είναι μια εξαίρεση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες το παράδειγμα του Ιωνικού και της οικογένειας Τσιριγώτη».

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2021 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep