Logo
Print this page

H ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μικική

Με ευχαριστήρια ανακοίνωση αποχαιρέτησε ο Δημήτρης Μικικής την Τρίγλια.

Την πρώην ομάδα του αποχαιρέτησε ο (πλέον) προπονητής τερματοφυλάκωντης της ΑΕΛ, Δημήτρης Μικικής ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Τρίγλια για την άψογη συνεργασία που είχαν. Αναλυτικά:

«Μετά από 3 υπέροχα χρόνια, ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος μου στην ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Ευγενιου και τον κ. Κ. Σγουρη για όλη αυτή τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Όλους τους προπονητές κ άμεσους συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα αυτούς με τους οποίους ξεκίνησε και τελείωσε αυτό το υπέροχο ταξίδι, Νίκο Στεφανιδη, Κώστα Γεωργιάδη, Πασχαλη Ελκα, Γιώργο Γιαννίκο.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα στους δικούς μου πρωταγωνιστές, το Στέφανο, το Φώτη, το Γιώργο, τον Ηλία, Το Γιώργο, το Χρυσοστομο και το Δημήτρη για την άψογη συνεργασία! Εύχομαι από καρδιάς να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα που τόσο έχει καθυστερήσει και η ομάδα να έχει την πορεία που της αξίζει. Εις το επανιδείν!».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 15:01
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr