Logo
Print this page

Βούρας ο αντί-Μικικής

Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μικική ψάχνει ήδη η Τρίγλια.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή τερματοφυλάκων βρίσκεται η ΠΑΕ Τρίγλια μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μικική και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ορισμένους πιθανούς αντικαταστάτες του. Φαβορί, ωστόσο, για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ηλίας Βούρας.

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, κρέμασε πέρυσι τα γάντια του στην ομάδα της Χαλκιδικής και έκανε «στροφή» στις ακαδημίες, δίνοντας τα… φώτα του στους νέους επίδοξους τερματοφύλακες. Ανάλογο ρόλο, της προπόνησης των γκολκίπερ (Πολίτης, Παλαβράκης και Ιακωβίδης), πρόκειται, όπως φαίνεται να αναλάβει και στην ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, αφού υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση από την προηγούμενη τους συνύπαρξη στο σύλλογο. 
 
Ο Βούρας προστίθεται λοιπόν εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου στο επιτελείο, δίπλα σε Γεωργιάδη (συνεργάστηκαν στον ΠΟΤ), Έλκα (επίσης μαζί στην Τρίγλια, όπως και με τον γενικό αρχηγό Λορέντζο Μενικάλι) και Ντίσιο. Στην καριέρα του ως τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε ΑΕΚ, Ηρακλή, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Καλαμάτα, Κοζάνη, Νίκη Βόλου και στην ιταλική Αρέτσο. 
Last modified onΣάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 17:01
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr