«Εικόσι μέρες με ένα μήνα προπονήσεις»

Το πλάνο της επιστροφής σχεδιάζει ο προπονητής της Σαντορίνης, Νίκος Παντέλης. 

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League φαίνεται να είναι κοντά, χωρίς να έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μια επίσημη ημερομηνία. Ο προπονητής του ΑΣ Σαντορίνης, Νίκος Παντέλης προετοιμάζεται ήδη για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αναμένοντας να δει και πάλι τους ποδοσφαιριστές του στο χορτάρι. Μιλώντας στο santorinisport.gr o τεχνικός των νεοφώτιστων επισήμανε πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 ήμερες με ένα μήνα προετοιμασία. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Οι παίκτες δεν έχουν καμία επαφή με την μπάλα εδώ και καιρό, σίγουρα έχουν μείνει πίσω».

Τώρα που ξέρετε ότι η επανεκκίνηση είναι προ των πυλών, πότε ξεκινάτε προπονήσεις; Ποια είναι τα σχέδιά σας για τις πρώτες προπονήσεις μετά από τόσο καιρό απραξίας;

«Για να ξεκινήσουμε πρέπει πρώτα να πάρουμε το “οκ” από τους αρμόδιους. Φαντάζομαι ότι δεν θα αργήσουν. Αν δεν το που αυτοί, δεν μπορούμε δυστυχώς να ξεκινήσουμε από μόνοι μας. Οι παίκτες γυμνάζονται από μόνοι τους με τα ατομικά προγράμματα που έχουν πάρει, όμως – όπως έχω ξαναπεί – άλλο ατομική προπόνηση και άλλο ομαδική. Δεν έχουν καμία επαφή με την μπάλα εδώ και καιρό και θα χρειαστούμε καλή ομαδική προπόνηση και επαφή με την μπάλα, αφού σίγουρα έχουν μείνει πίσω μετά από τόσο καιρό.
 
Θέλουμε τουλάχιστον 20 μέρες με ένα μήνα προπονήσεις, ώστε να επανέλθουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Τους έχουμε ενημερώσει ότι θα κάνουν εργομετρικές αμέσως με την επιστροφή τους, να δούμε σε τί κατάσταση βρίσκονται για να δούμε και πώς θα κινηθούμε. Θα κάνουμε και διπλές προπονήσεις, στην ουσία θα ξεκινήσει μία δεύτερη προετοιμασία. Όλες οι ομάδες, μαζί και εμείς ξεκινάμε από το μηδέν».

Ποδοσφαιρικά μιλώντας, τι περιμένετε να δείτε από τους ποδοσφαιριστές τις πρώτες μέρες;
 
«Είχαμε δουλέψει σε αρκετά πράγματα και πριν το Lockdown. Όπως σας είπα, ξεκινάμε από την αρχή. Ελπίζω να βρίσκονται σε καλό επίπεδο οι παίκτες -ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα – ώστε μην χρειαστεί να ξοδέψουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε πράγματα που έχουμε ήδη κάνει» τόνισε κλείνοντας ο έμπειρος κόουτς.
Last modified onΠέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep