Logo
Print this page

«Η έναρξη της SL2, μας δείχνει το δρόμο»

Θετικό βήμα χαρακτήρισε την απόφαση έναρξης της Super League 2, ο προπονητής της Ρόδου, Κώστας Βελιτζέλος. 

Η απόφαση που λήφθηκε από τη διοργανώτρια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς δεν θα αργήσει να ακολουθήσει και η Football League, σύμφωνα με τον προπονητή της Ρόδου, Κώστα Βελιτζέλο. O τεχνικός των «ελαφιών» μίλησε στην «Αθλητική Ροδιακή», δηλώνοντας:

«Ασφαλώς και είναι ένα πολύ θετικό βήμα αυτό που έγινε με την Super League 2. Θεωρώ ότι δείχνει το δρόμο και για εμάς. Βέβαια πιστεύω ότι θα μπορούσε ήδη να έχει δοθεί άδεια για τις ομαδικές προπονήσεις αλλά ακόμα και έτσι θεωρώ ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Και είναι κάτι που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την τοποθέτηση που έκανε ο Μαυρωτάς σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη για τη Football League, ότι δηλαδή το πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να μην διεξαχθεί. Οπότε περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις», ανέφερε αρχικά.

«Είναι ευχάριστες οι τελευταίες εξελίξεις, τηρουμένων όμως των αναλογιών. Και αυτό διότι είναι δεδομένο ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Θα είναι μια χρονιά που κανέναν δεν μπορεί να προκαθορίσει τίποτα. Αυτή τη στιγμή πάμε σε εντελώς αχαρτογράφητα νερά. Δεν υπάρχει βιβλιογραφία που μπορεί να μας καλύψει στο τι πρέπει να κάνουμε. Κανείς δεν ξέρει σε ποια κατάσταση θα βρει τους παίκτες οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα έτρεχαν πάνω στο τσιμέντο, στους δρόμους. Ασφαλώς και θα δούμε ένα διαφορετικού τύπου πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό που περιμέναμε να δούμε αν ξεκινούσε κανονικά. Είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και όσο …πολυφορεμένη και αν είναι αυτή η έκφραση τους τελευταίους μήνες νομίζω ότι είναι η πιο κατάλληλη για να χαρακτηρίσει την κατάσταση», συνέχισε ο 48χρονος τεχνικός.

Ερωτηθείς για το ποιο θα έπρεπε να είναι το χρονικό περιθώριο της προετοιμασίας των ομάδων της FL πριν την έναρξη, τόνισε:

«Θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να έρθουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αν αρχίσουμε στα μέσα Φεβρουαρίου, μέχρι και το τέλος του Ιούνη έχουμε το περιθώριο να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα καθώς εμάς δεν μας δεσμεύουν οι ημερομηνίες που έχουν οι Super League 1 και η Super League 2».

 

 

 

 

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 18:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr